Deze bekende Alkmaarder (met roots in Bergen) doet mee aan Wie is de Mol 2024!

Nieuws
Kees van der Spek doet mee aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol 2024.
Kees van der Spek doet mee aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol 2024. (Foto: Rodi Media)

ALKMAAR - De kandidaten voor het nieuwe seizoen van Wie is de Mol zijn bekend! In het nieuwe seizoen doet ook een Alkmaarder mee.

Kees van der Spek

Hoewel hij is geboren in Nazareth (Israël), mogen we Kees van der Spek toch wel een Alkmaarder noemen. De 59-jarige journalist en presentator heeft zijn middelbare schooltijd gevolgd op de European School of Bergen (NH), een Europese school in Bergen. Deze school heeft vestigingen in meerdere Europese landen, waaronder dus in Bergen. Later heeft Kees gewerkt voor een Alkmaars persbureau. Van der Spek is in zijn leven zo’n 26 keer verhuisd en heeft gewoond in onder andere Suriname, Burundi en Gorinchem.

Wie is de Mol 2024

Nu is bekend geworden dat Alkmaarder Kees van der Spek mee zal doen aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol. Bekend als rechterhand van Peter R. de Vries en later van programma’s als Oplichters in het buitenland en Oplichters Aangepakt, lijkt Kees de perfecte match voor het avontuurlijke spelprogramma Wie is de Mol. De grote vraag is nu natuurlijk: is Kees de Mol van 2024? Vanaf waarschijnlijk zaterdag 6 januari 2024 om 20.30 op NPO 1 kunnen we gaan uitzoeken wie de Mol is!