Dit zijn de 3 beste ijssalons in Castricum!

Nieuws
De 3 beste ijssalons in de gemeente Castricum.
De 3 beste ijssalons in de gemeente Castricum. (Foto: Jéshoots via Pexels)

CASTRICUM – Nu de zomer in volle gang is, is het heerlijk om jezelf te trakteren op een ijsje. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken, want in Castricum zijn er een aantal ijssalons te vinden. Van ambachtelijk schepijs tot verfrissend softijs, deze salons hebben echt alle smaken. In dit artikel vind je de 3 beste ijssalons in Castricum!

De 3 beste ijssalons in Castricum

Dit zijn de 3 beste ijssalons in de gemeente Castricum:

  • IJssalon De Roset, Castricum
  • IJssalon Marx O’Larry’s, Castricum
  • IJssalon Onder Nul, Limmen

1. IJssalon De Roset

IJssalon De Roset in Castricum heeft een uitgebreid menu, met als een van de hoogtepunten het ambachtelijke banketbakkersijs. Het ijs wordt constant vers bereid. Bij mooi weer begeeft de ijskar van De Roset zich naar de Zeeweg om zonaanbidders te voorzien van kwaliteitsijs. IJssalon De Roset is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur, op zondag van 11.00 tot 21.00 uur.

Het adres van IJssalon De Roset is Burgemeester Mooijstraat 17, Castricum.

De tekst loopt door onder de afbeelding.


Waar haal jij het lekkerste ijs? - Foto: Pexels

2. IJssalon Marx O’Larry’s

IJssalon Marx O’Larry’s heeft meer dan 40 verschillende ijssmaken in het assortiment. Ga je voor een oude vertrouwde smaak zoals chocolade of vanille? Kies je iets avontuurlijks, bijvoorbeeld drop of gember maanzaad? Of laat je je verrassen door de smaak van de week? IJssalon Marx O’ Larry’s is dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

Het adres van IJssalon Marx O’Larry’s is Burgemeester Mooijstraat 27, Castricum.

3. IJssalon Onder Nul 

IJssalon Onder Nul in Limmen is een geliefde plek voor ijsliefhebbers. Met veel verschillende smaken en een focus op kwaliteit en ambacht, biedt IJssalon Onder Nul een heerlijke traktatie voor ijsliefhebbers in de regio. Het ijs wordt dagelijks vers en ambachtelijk bereid. Neem snel eens een kijkje wat ze te bieden hebben. IJssalon Onder Nul is dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur. 

Het adres van IJssalon Onder Nul is Rijksweg 31A, Limmen.

Afbeelding