Dans vanuit je hart-winterreeks

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: MARCEL FRAIJ)

CASTRICUM – Op zaterdag 14 januari kun je meedoen met de gratis proeflessen “Dans vanuit je hart”, die gegeven worden door Margreet Rodenburg Lifecoaching en Dans. Deze danslessen zijn voor kinderen en ouders.

Op 14 januari gratis proeflessen

Vanaf 21 januari start Margreet weer met een nieuwe reeks van 6 danslessen op de zaterdagochtend. Zij geeft o.a. danslessen bij Forte Kinderopvang en bij de Jan van Rijckenborghschool in Heiloo. Sinds juli 2022 geeft zij haar eigen danslessen ook in Castricum. Vele ouders en kinderen hebben haar al weten te vinden en hebben met veel plezier mee gedanst.

Ervaring

Met haar schat aan ervaring als groepsleerkracht weet Margreet hoe het is om een groep te begeleiden. Haar grootste passie is dansen. Haar rust en enthousiasme zijn voelbaar in de lessen en workshops die ze geeft. De inspirerende muziek zet je, als vanzelf, in beweging!

De proeflessen en de winterreeks zijn op zaterdagochtend in Sporthal De Bloemen in Castricum. Van 9.00 – 9.45 uur voor kinderen van 2 – 4 jaar, samen met een ouder/volwassene. Van 10.00 – 11.00 uur voor kinderen van 4 – 8 jaar. 

Aanmelden

Aanmelden bij Margreet: rozequarts@hotmail.com. Meer info: www.margreetrodenburg.nl/dans