De Duintuin opent in centrum Castricum

Partnerbijdrage
Trotse André met een groot deel van het gezonde groente en fruit assortiment.
Trotse André met een groot deel van het gezonde groente en fruit assortiment. (Foto: Aart Tóth)

CASTRICUM – Zorgtuinderij De Duintuin is een sociale onderneming met een eigen tuin in Heemskerks duingebied waar onbespoten groente en fruit gekweekt wordt. De producten worden vervolgens aangeboden in de boerderijwinkel in Heemskerk en diverse markten in omgeving. Het assortiment van groente en fruit wordt aangevuld met producten van biologische en duurzame tuinders uit de regio. 

Intussen werken er zo’n 60 medewerkers en vrijwilligers om alles in goede banen te leiden en te zorgen voor kwaliteitsproducten. Dat concept is intussen zo’n succes dat er in het Dorpshart van Castricum aan de Burgemeester Mooijstraat 37 een nieuwe vestiging van De Duintuin is geopend op dinsdag 30 januari. 

Zorg voor gezondheid van mens en milieu

De winkel heeft een gezellige sfeer dankzij de boereninrichting en een mooi, betaalbaar assortiment groente en fruit. Zelfs de ‘vergeten groenten’ worden hier niet vergeten. Bij De Duintuin kun je ook groente, fruit en diverse verse streekproducten bestellen, die kun je vervolgens in de winkels afhalen of thuis laten bezorgen. Allemaal (h)eerlijke producten, gekweekt met zorg voor gezondheid van mens en milieu.

Bezoek De Duintuin

De Duintuin is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag staat de kraam op het Balaton Füredplein en uiteraard blijft De Duintuin geopend aan de Rijksstraatweg 205 in Heemskerk (dinsdag tot en met zaterdag). Kijk voor nog meer informatie op www.duintuin.eu.