Je woning duurzaam verwarmen

Partnerbijdrage
Energie coöperatie CALorie helpt bij het verduurzamen van je woning.
Energie coöperatie CALorie helpt bij het verduurzamen van je woning. (Foto: aangeleverd)

Energie coöperatie CALorie wil inwoners van gemeente Castricum helpen bij het verduurzamen van hun energieverbruik om zo de klimaatverandering tegen te gaan. Onze vrijwilligers en energiecoaches bieden jou een informatieavond aan over de warmtepomp.

Goed voornemen voor 2024? Zo kun je dat gaan doen!

Je hebt natuurlijk al veel over de warmtepomp gehoord. Maar wat is het nu precies (en wat niet), wanneer is je woning geschikt om een warmtepomp aan te schaffen? We leggen uit hoe de pomp werkt en wat de warmtepomp aan investering vraagt en aan gas bespaart. We houden het simpel, zonder te veel technische termen, dus iedereen kan het volgen.  

Bewoners die al een warmtepomp hebben, vertellen hun overwegingen en ervaringen. Dus, ook als jij al een warmtepomp hebt, nodigen wij je graag uit om jouw ervaringen te delen met andere mensen gedurende de avond. Goede, onafhankelijke informatie en persoonlijke ervaringen zijn vaak de basis voor een goede beslissing. Voor onze toekomst! Deze informatie avond wordt gehouden op donderdag 29 Februari bij DOK Geesterhage, Castricum om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom!

Meer informatie: www.calorie-energie.nl.