Hotels in Den Helder | Overnachten in Den Helder

Algemeen
Kamer in Grand Hotel Beatrix in Den Helder
Kamer in Grand Hotel Beatrix in Den Helder (Foto: archief)

Den Helder heeft een historische binnenstad met winkels, leuke restaurants en terrasjes. Op korte afstand vindt je de kust en de duinen waar je heerlijk kunt gaan wandelen en fietsen. Als het weer niet meezit genoeg overdekt vertier zoals Fort Kijkduin met het Noordzeeaquarium, het Marinemuseum of beleef de geschiedenis in het Atlantikwall centrum. Vanuit Den Helder kun je ook een dagtochtje maken naar het waddeneiland Texel.

Hotel Den Helder

Of je nu een dagje in het hotel wilt blijven of er lekker op uit wilt gaan? In Hotel Den Helder is het allemaal mogelijk. Je gaat gezellig bowlen op een van de supermoderne bowlingbanen of slaat een balletje op de moonlight midgetgolf bij het hotel. Maar je loopt ook zo naar het centrum waar je heerlijk kunt winkelen of aan de haven kunt zitten met een drankje.

Het adres is Marsdiepstraat 2, 1784 AP in Den Helder

Grand hotel Den HelderGrand Hotel Den Helder

Forest Hotel in Den Helder

Het Forest Hotel is een prima hotel in het centrum van Den Helder. Ontdek vanuit hier de gezellige winkelstraten en diverse musea. Zand, zee, duinen en de veerboot naar Texel vindt je allemaal op korte afstand van het hotel. De 25 luxe kamers zijn allen voorzien van douche en/of bad, toilet, televisie en telefoon. In de sfeervolle bar/bistro kunt u terecht voor heerlijke vis- en vleesspecialiteiten. Dit is ook de plaats waar u kunt genieten van een drankje.

Het adres is Julianaplein 43, 1781 HA in Den Helder

Forest Hotel Den Helder

Overnachten in Huisduinen bij Grand Hotel Beatrix

Het Grand Hotel Beatrix in Huisduinen is de perfecte uitvalsbasis voor fietstochten door uniek duingebied en uitgestrekte bollenvelden. Ook kun je lekker uitwaaien op het strand of genieten van een historische wandeltocht. Grand Hotel Beatrix beschikt over 46 sfeervolle hotelkamers. Hier geniet je ook ’s avonds onder een fijne sfeer van een heerlijk diner. Binnen no time ben je vanuit Grand Hotel Beatrix op het strand van Huisduinen. Maak een lange wandeling en geniet van de frisse wind of het uitzicht. Ook in de zomer is het hier heerlijk vertoeven onder een warm zonnetje.

Het adres is Badhuisstraat 2, 1789 AK in Huisduinen

Grand Hotel Beatrix

Hotel Wienerhof, centraal in Den Helder

Verwen jezelf met een overnachting in Hotel Wienerhof, het hotel is van alle gemakken voorzien. Zo geniet je na een heerlijke dag nog even van het zonnetje op het terras onder het genot van een verfrissend drankje of kopje thee. En wil je daarna dineren, dan ben je van harte welkom in het à la carte restaurant.

Met een perfecte ligging tegenover het station van Den Helder ben je zo bij diverse bezienswaardigheden. Den Helder is omsloten door water, met aan de oostkant de haven, aan de westkant het prachtige duinlandschap en de kust van Huisduinen. Maar er is veel meer te beleven in Den Helder. Als je een shopliefhebber bent, kom dan naar de kroonpassage voor urenlang winkelplezier.

Het adres is Parallelweg 7, 1781 EA in Den Helder

Hotel Wienerhof

Hotel Lands End, aan de Waddenzee

Op het uiterste puntje van Noord Holland geniet je hier van een heerlijke plek om even bij te komen komen. Rust en een gezellige ambiance zorgen ervoor dat je je hier snel thuis voelt. En wil je er nog even uit: de uitgaansgelegenheden van Den Helder bevinden zich op loopafstand.

Vanuit hotel Lands End heb je direct zicht op de Waddenzee, een van de grootste getijdegebieden ter wereld. Door onze ligging direct naast de haven van Den Helder kun je wandelend naar de veerdienst TESO om een dagtocht te maken naar Texel voor een zeehondentocht of een bezoek aan Ecomare.

Het adres is Havenplein 1, 1781 AB in Den Helder 

Hotel Lands End

Hotel Wienerhof
Grand Hotel Beatrix
Hotel Lands End
Hotel Den Helder
Forest Hotel