WoonWinkel & Houten Meubel Outlet

Partnerbijdrage
In de WoonWinkel staan banken, fauteuils, en een breed assortiment aan woonaccessoires.
In de WoonWinkel staan banken, fauteuils, en een breed assortiment aan woonaccessoires. (Foto: Houten Meubel Outlet)

WINKEL - Deze twee woonwinkels onder één dak zijn weer voorzien van het nieuwste assortiment. De Houten Meubel Outlet is inmiddels al ruim 10 jaar een begrip en heeft inmiddels een zeer breed assortiment aan te bieden. 

Volop nieuw assortiment

Groot voordeel is dat vele meubels, verlichting en leuke woonaccessoires uit eigen voorraad geleverd kunnen worden. Direct meenemen is hierdoor dus vaak mogelijk. In de WoonWinkel staan de nieuwste modellen banken, fauteuils opgesteld, maar ook een breed assortiment aan woonaccessoires, eettafels en eetkamerstoelen. Alles voor scherpe prijzen en alle artikelen worden, vanaf € 50,- aanschafwaarde, gratis thuis bezorgd. 

Kom gezellig langs om op uw gemak in de ruime showroom rond te kijken. U vindt dan meubels en woonaccessoires van vele leveranciers.

Merken 

Richmond, Woood Exclusive, Eleonora, By Boo, Het Anker, Maxfurn, Benoa, PTMD, Light&Living, Countryfield, Urban Sofa, Tower Living. Kortom, genoeg te zien en te beleven in Winkel! 

2e Paasdag

U bent van harte welkom op 2e Paasdag tussen 12.00 en 17.00 uur. U kunt zich natuurlijk ook eerst online oriënteren op www.dewoonwinkel.nl en www.houtenmeubeloutlet.nl en bekijk dan zeker ook onze leuke bedrijfsfilm van de showroom.

Houten Meubel Outlet & De WoonWinkel, Zandwilg 21 -22 in Winkel. T. 0224-850926