Gebundelde krachten van Expro en Frank’s

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Den Helder heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een belangrijk knooppunt voor de offshore-industrie. Met een strategische ligging en uitstekende maritieme infrastructuur speelt onze stad een cruciale rol in de productie van schone energie.

De offshore-industrie biedt veel werkgelegenheid en trekt talloze bedrijven aan die gespecialiseerd zijn in offshore technologieën en diensten. Expro North Sea Limited heeft zich jaren geleden al gevestigd in Den Helder. Vorig jaar hebben zij Frank’s International overgenomen en zijn onlangs in het pand van Frank’s getrokken. Samen leveren zij uitgebreide diensten op het gebied van onderhoud, inspectie en reparatie van offshore installatie, onderwaterstructuren, gasbronnen en aardwarmte installaties.

Zij hebben een sterke focus op innovatie en technologische vooruitgang. Er worden voortdurend nieuwe methoden en technologieën ontwikkeld om de efficiëntie en veiligheid van offshore-activiteiten te verbeteren. Dit hebben zij vooral te danken aan hun medewerkers, want bij Expro staat de mens centraal. Zij zijn de kern van hun succes. Met hun expertise en toewijding spelen ze een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van installaties op zee en op land.

Als brug naar de energie van de toekomst heeft de offshore-industrie in Den Helder een positieve impact op zowel de lokale economie als het milieu. Met haar voortdurende groei en innovatie is en blijft Expro een toonaangevende speler in de offshore sector, en dragen zij bij aan de overgang naar een duurzame toekomst.