Sportief Moederdag-uitje op Noorderhaven in Julianadorp

Sport
Sportief Moederdag-uitje op Noorderhaven in Julianadorp.
Sportief Moederdag-uitje op Noorderhaven in Julianadorp. (Foto: aangeleverd)

JULIANADORP - Kom naar de sportieve beweegdag in de groene parel van Julianadorp op zondag 12 mei.

SV Noordkop Atletiek, Woonzorgpark Noorderhaven/‘s Heerenloo, SV Sportlust en Rotary Club Den Helder organiseren deze sportieve dag voor het hele gezin. Er kan gewandeld worden op uitgezette routes van 4 en 8 km binnen het park, een 14 km route gaat via de pluktuin, waar voor de deelnemers een aandenken klaar ligt. Voor de sportievelingen zijn er hardloopwedstrijden over 1 km (jeugd), 5 en 10 km.

Daarnaast is er een gezellige gezinsloop van 1 km voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen met een beperking, gratis, start om 11.00 uur. Tevens is er een speelplein opgezet met allerhande opblaasattracties, ook gratis toegankelijk, open tot 13.00 uur. De Rotary Club komt met een Foodtruck waar diverse snacks verkrijgbaar zijn. Voor kinderen tot 12 jaar en cliënten van het woonzorgpark is deelname en de herinneringsmedaille gratis, voor overige deelnemers wordt een inschrijfbedrag gevraagd van 5 euro en voor de herinneringsmedaille een bijdrage van €3,50.

Inschrijven voor het wandelen en de hardloopwedstijden kan vanaf 09.30 uur tot een kwartier voor de start.De opbrengsten van deze dag gaan naar een goed doel op het Woonzorgpark. De organisatie hoopt velen van u tegemoet te zien op dit mooie evenement dat ook voor verbindingen zorgt tussen de cliënten van het Woonzorgpark en de omwonenden.

Zie voor meer informatie www.noordkopatletiek.nl