Kick-off vernieuwde sportakkoorden in Den Helder

Sport
De nieuwe sportakkoorden worden 24 april gepresenteerd in Den Helder.
De nieuwe sportakkoorden worden 24 april gepresenteerd in Den Helder. (Foto: Stockfoto)

DEN HELDER - De nieuwe sportakkoorden worden 24 april gepresenteerd in sport- en evenementencentrum Quelderduijn. Diverse sportorganisaties zijn aanwezig bij deze aftrap.

Het programma begint om 18.30 uur met een welkomstwoord van de wethouder, die de nadruk legt op het belang van de vernieuwde sportakkoorden. Daarna geeft Raymond Koen een nadere uitleg, waarbij hij enkele voorbeelden geeft van lokale verenigingen die al profiteren van deze akkoorden. Na een korte pauze is er aandacht voor de vier V’s van het NOC*NSF, gericht op het creëren van een veilige sportomgeving binnen sportclubs. Dit onderwerp wordt toegelicht door Team Sportservice Noordkop.

De avond wordt afgesloten met een rondleiding door sport- en evenementencentrum Quelderduijn, gevolgd door de basketbalwedstrijd van de eredivisiedames, die om 20.30 uur begint.

Het programma voor de avond ziet er als volgt uit: 18.30 opening met de wethouder, 18.45 toelichting Sportakkoord Raymond Koen, 18.55 voorbeeld sportakkoord lokaal, 19.05 korte pauze met hapje en drankje, 19.15 NOC*NSF met de vier v’s, 19.30 voorbeeld sportakkoord lokaal, 19.40 rondleiding Quelderduijn met aansluitend de eredivisiedames basketbalwedstrijd om 20.30 uur.

Meer weten over de vernieuwde sportakkoorden of je aanmelden voor de Kick-Off? Neem dan contact op met Raymond Koen via rkoen@teamsportservice.nl