Kringloopwinkel HVO heeft deuren weer geopend

Algemeen
Kom ook eens langs bij kringloopwinkel HVO.
Kom ook eens langs bij kringloopwinkel HVO. (Foto: HVO Heerhugowaard)

HEERHUGOWAARD - Kringloopwinkel Hergebruik voor Ontwikkelingswerk (HVO) is weer open voor bezoekers. De winkel aan de Van Teylingenstraat 3 is zaterdags welkom van 12.00 en 15.00 uur voor de verkoop.

Goederen inbrengen kan op zaterdagen van 09.00 tot 15.00 uur en op maandagen van 09.00 tot 12.00 uur. Wilt u dat HVO een huis komt leeghalen of hebt u grote dingen in de aanbieding? Neem dan contact op via 072-5714495 voor overleg. 

Goede doelen

De opbrengst van de verkoop van HVO Heerhugowaard wordt aan goede doelen in ontwikkelingslanden besteed. Meest recent werd een opbrengst van 500 euro geschonken aan een door een Heerhugowaarder opgezet project dat lesmaterialen levert aan scholen in Colombia. Door vergrijzing zijn er medewerkers vertrokken bij HVO. Nieuwe vrijwilligers zijn dan ook zeer welkom. Heeft u tijd om te helpen? Neem dan contact met via 072-5714495 of hvo-heerhugowaard@live.nl. HVO Heerhugowaard zoekt specifiek nog een chauffeur om eens per maand spullen te vervoeren. Helpt u HVO om ook na 43 jaar te blijven bestaan en het goede werk te blijven voortzetten? 

Meer weten? Kijk op www.hvo-heerhugowaard.nl.