Word Vriend van Cool en profiteer van vele voordelen

Cultuur
Vrienden van Cool krijgen tijdens de jaarlijkse Vriendenavond een voorproefje op het nieuwe theaterseizoen.
Vrienden van Cool krijgen tijdens de jaarlijkse Vriendenavond een voorproefje op het nieuwe theaterseizoen. (Foto: AG Heeremans Photography)

HEERHUGOWAARD - Iedereen die cultuur in het algemeen en Cool kunst en cultuur in het bijzonder een warm hart toedraagt, kan ‘Vriend van Cool’ worden. Vrienden van Cool leveren door hun bijdrage financiële ondersteuning aan het aanbod van Cool en hebben een streepje voor! Vrienden van Cool profiteren daarnaast van aantrekkelijke voordelen. 

Als Vriend van Cool reserveer je als eerste theaterkaarten voor het nieuwe theaterseizoen. De verkoop van het nieuwe seizoen gaat voor Vrienden woensdag 24 april van start. Daarnaast ben je als Vriend van harte welkom op de Vriendenavond, dé presentatie van het nieuwe theaterseizoen die dinsdag 23 april op de agenda staat.

Gedurende het jaar profiteer je ook van aantrekkelijke voordelen. Zo krijg je voorrang op het reserveren van tickets op bijgeboekte voorstellingen, profiteer je van speciale aanbiedingen op geselecteerde voorstellingen en ontvang je twee keer per seizoen de Vriendennieuwsbrief Achter de Coolissen. Ga je liever op speeddate met de directeur? Ook dat kan!

Vriend worden?

Je wordt al Vriend van Cool voor 35 euro per theaterseizoen. Aanmelden kan het hele jaar door bij de Servicebalie. Heb je je vóór 1 april 2024 aangemeld? Dan mag je direct met voorrang bestellen voor het nieuwe theaterseizoen en ontvang je een uitnodiging voor de Vriendenavond. Ook ontvang je het boek ‘Onderweg met’ gratis bij je eerste bezoek aan Cool na 23 april of op de Vriendenavond. Het boek bevat verhalen van 31 artiesten over reizen naar het theater. Bestaande Vrienden ontvangen ook het boek.

Ben je al Vriend?

Ben je al Vriend van Cool? Tip dan je eigen vrienden. Als zij vóór 1 april Vriend worden, maken jullie samen kans op een Gouden Stoel- en Nagenietarrangement. Cool verloot 2x2 horeca-arrangementen. Vergeet niet om de naam van de bestaande Vriend bij inschrijving door te geven.

Kijk voor meer informatie op www.coolkunstencultuur.nl