De herfstvakantie bruist bij Heerhugowaard Sport

Nieuws
De herfst komt eraan!
De herfst komt eraan! (Foto: AdpbeStock)

HEERHUGOWAARD - De zomer ligt nog maar net achter ons, maar bij Heerhugowaard Sport zijn ze al druk bezig met het activiteitenprogramma in de herfstvakantie. Zo kun je je voor het Halloween-discozwemmen in De Waardergolf nú al aanmelden!

Het programma die week wordt maandagmiddag 23 oktober afgetrapt met een potje Levend Stratego in de Waarderhout. Wie verovert als eerste de vlag van de tegenpartij? Het spel wordt gespeeld van 13.00 tot 14.30 uur en de start is op de parkeerplaats bij de Waardergolf. Deelname is gratis. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar. 

Voor de allerkleinsten organiseert Heerhugowaard Sport dinsdagochtend 24 oktober van 10.00 tot 11.30 uur de kinderspeeltuin in Sporthal Waardergolf. Speel-o-theek De Zusjes komen langs met speelgoed voor de grove en fijne motoriek en Balletschool Heerhugowaard verzorgt een clinic kleuterdans. Ook Bibliotheek Kennemerwaard is van de partij om de mooiste verhalen voor te lezen. Voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Kosten 2,95 euro per persoon.

Nog zo’n vertrouwde activiteit tijdens de schoolvakanties is De Vloer is Lava. Dat wordt woensdag 25 oktober gespeeld in Sporthal Waardergolf. Kinderen van 6 tot en met 10 jaar spelen van 11.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 15.00 uur zijn kinderen van 8 tot en met 12 jaar welkom. In de andere zaal wordt een spelletje ‘Boer en Kwajongens’ gespeeld. Ook is er een stormbaan. Deelname kost 2,95 euro per persoon, inschrijven via www.heerhugowaardsport.nl.

Ten slotte is er zaterdag 28 oktober van 19.00 tot 21.00 uur Halloween Discozwemmen voor kinderen van 6 tot 12 jaar, met een waarzegster, de Griezelgang en spooky muziek. A-diploma verplicht! Tickets à 5,50 euro koop je online op heerhugowaardsport.nl. Een hapje eten erbij kan ook (kosten zijn dan 12,50).