De Rodi-nieuwsbrief: bomvol met hét laatste lokale nieuws, acties en de e-paper

Nieuws
Meld je aan voor de Rodi-nieuwsbrief, als eerste op de hoogte van het laatste nieuws uit jouw regio!
Meld je aan voor de Rodi-nieuwsbrief, als eerste op de hoogte van het laatste nieuws uit jouw regio! (Foto: Rodi)

REGIO - Ben je op zoek naar het laatste nieuws uit bijvoorbeeld Purmerend, Hoorn, Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Den Haag, of Rijswijk? Wil je weten wat er speelt in jouw buurt, de acties van lokale ondernemers niet missen en de digitale editie van de krant direct in je inbox ontvangen, nog voor-ie op de mat valt? Schrijf je dan nu in voor (een van) onze lokale nieuwsbrieven en blijf up-to-date!

Welke winkel komt er op de plek van de voormalige V&D? Wanneer start die nieuwe buslijn nou? En hoe zit het met het idee voor betaald parkeren in mijn wijk? Je leest het als eerst op Rodi.nl en in onze Nieuwsbladen, maar wil je niets missen? Ontvang dan ook een samenvatting van het belangrijkste nieuws uit jouw gemeente wekelijks in je mailbox!

Wat kun je verwachten?

  • Nieuws-updates: mis nooit meer het nieuws waar jouw buren uren over praten. En van lokale updates van evenementen en ander uitgaansnieuws (Dagje Uit) tot gemeentelijke ontwikkelingen: ook dát hebben overzichtelijk voor je verzameld.
  • Lokale acties: ontdek exclusieve acties en aanbiedingen van de ondernemers in jouw buurt. Steun de lokale economie (en word er zelf ook blij van)!
  • De digitale krant (e-paper): blader door de digitale versie van de krant, waar je ook bent. Alle lokale verhalen binnen handbereik. 

Aanmelden nieuwsbrieven Rodi

Need we say more? Schrijf je hier in voor een of meerdere van de Rodi-nieuwsbrieven en ontvang de eerste deze week nog in je mailbox!

Adverteren in de Rodi-nieuwsbrief? Meld je dan aan via advies@rodi.nl.