Deze maand weer leuke activiteiten bij TAS Heerhugowaard

Nieuws
Als het kamp dit jaar weer zo leuk wordt als vorig jaar, dan belooft dat nog wat!
Als het kamp dit jaar weer zo leuk wordt als vorig jaar, dan belooft dat nog wat! (Foto: TAS)

HEERHUGOWAARD - Ook de komende tijd organiseren de jongerenwerkers van TAS weer van alles voor de jeugd in de gemeente Dijk en Waard. De activiteiten zijn in wijkcentrum De Horst, tenzij anders vermeld. Kijk voor meer info op www.tasheerhugowaard.nl.

Tafel-Sportdag

Woensdag 11 oktober kun je van 15.30 tot 17.00 uur drie verschillende tafelsportactiviteiten doen: tafeltennis, tafelvoetbal en tafelen. Voor iedereen van 8 tot en met 13 jaar. Deelname is gratis, graag wel vooraf aanmelden via tasactiviteiten@gmail.com onder vermelding van naam, leeftijd, eventuele bijzonderheden en een telefoonnummer van een ouder. Voor en na de activiteit kan je zelf lekker chillen, spelletjes doen en nog veel meer.

Kijkdoos Halloween

Laat de magie van Halloween tot leven komen in je eigen kijkdoos! Creëer woensdag 18 oktober van 15.30 tot 17.00 uur een betoverende kijkdoos vol spookachtige verassingen en beleef een griezelige tijd! Voor iedereen van 8 tot en met 13 jaar, kosten 3 euro. Graag aanmelden via tasactiviteiten@gmail.com (vermeld naam, leeftijd, eventuele bijzonderheden en een telefoonnummer van een ouder). 

TAS Tienerkamp

In de herfstvakantie organiseert TAS een tienerkamp voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar. Vier dagen plezier, lol en avontuur, daar moet je gewoon bij zijn! Van donderdagmiddag 26 tot en met zondagmiddag 29 oktober verblijf je op het kampadres in Wieringerwerf, waar je met de bus naartoe wordt gebracht. Neem je eigen slaapspullen mee. Hou er rekening mee dat het een echt tienerkamp is: dus heel veel doen, weinig slaap, veel actie en vooral veel plezier. Aanmelden kan via tasactiviteiten@gmail.com. Vermeld daarbij de activiteit, naam kind, geboortedatum en een telefoonnummer van een ouder. Kosten bedragen 16 euro per dag (betaalregeling is eventueel mogelijk). 

Alvast sfeer proeven? Op tasheerhugowaard.nl vind je onder het kopje ‘Foto’s’ een verslag van TAS-kamp 2022. Ouders die meer willen weten kunnen hun vraag appen naar 06-20572116.