RADIONL Zomertoer komt met grote namen naar je toe!

Uit
Een keur aan Nederlandstalige artiesten komt naar Heerhugowaard-'t Kruis voor een optreden tijdens de RadioNL Zomertoer.
Een keur aan Nederlandstalige artiesten komt naar Heerhugowaard-'t Kruis voor een optreden tijdens de RadioNL Zomertoer. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - De Nederlandstalige radiozender RADIONL komt zondag 3 juli met de RADIONL Zomertoer naar Dijk & Waard met een dijk van een line-up!

Jan Smit, Frans Bauer, Wolter Kroes, Peter Beense, Mart Hoogkamer, Vinzzent, Jan Biggel, Henk Damen, Rob Zorn, Monique Smit, Pascal Redeker, Rudy de Wit, Helemaal Hollands, Joost de Vries, Kimberly, Bastiaan Ragas, Chris Bruijn én Rutger van Barneveld treden voor je op tijdens deze editie van de RADIONL Zomertoer. En belangrijk: kom op tijd want onder anderen Jan Smit zal aan het begin van het evenement al optreden. 

Live op radio en tv

Zondag 3 juli is iedereen welkom vanaf 12.00 uur. Om 21.00 uur is het evenement ten einde. Het gehele concert is van 13.00 tot 18.00 uur live te volgen op RADIONL via de 104.7 MHz en op RADIONL.TV


Wolter Kroes is een van de artiesten die er een feest van gaan maken in Dijk en Waard. - (Foto: William Rutten)

Kinderactiviteiten

Naast het muzikale programma worden op en rond IJsbaan ’t Kruis allerlei nevenactiviteiten georganiseerd. Uiteraard is er aan de kinderen gedacht, met kermisattracties, tattoo, schminken, nagelversiering, poffertjes, speeltuin en spelletjes. 

Al tien jaar een begrip

De RADIONL Zomertoer is inmiddels een begrip in de gemeente, waar tien jaar geleden de allereerste editie plaatsvond. De zomertoer is geschikt voor alle leeftijden en doelgroepen, en belooft weer een groot familiefeest te worden. Dankzij donaties van de gemeente, Stichting Nut en diverse sponsors is het uniek in zijn soort want het grote muziekfestival is geheel gratis te bezoeken. 

Tal van bekende artiesten hebben reeds opgetreden zoals René Froger, André Hazes, Wolter Kroes, Frans Bauer, Peter Beense, Tino Martin, Snollebollekes, Nick & Simon, Frans Duijts, Django Wagner, Mart Hoogkamer, John West, Gerard Joling, Rene Karst, Glennis Grace, Monique Smit en vele anderen. Op het festival maken meer dan twintig Nederlandstalige artiesten hun opwachting met een live optreden. 

De toegang is gratis. Tip: kom op de fiets! Het meebrengen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. 

Kijk voor meer info op www.zomertoerhhw.nl.