B&B’s in Heerhugowaard (en omgeving): onze top-tips!

Uitgaan
Wat zijn de beste B&B's van Heerhugowaard en omgeving? Onze tips vind je in dit artikel!
Wat zijn de beste B&B's van Heerhugowaard en omgeving? Onze tips vind je in dit artikel! (Foto: Unsplash)

HEERHUGOWAARD - Ben je op zoek naar een B&B in Heerhugowaard of omgeving, denk aan Bed & Breakfasts in Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude of Sint Pancras? Dan zijn dit onze tips! 

Ga je een nachtje weg in Dijk en Waard of weekendje weg in Heerhugowaard en omgeving? Dan kun je natuurlijk kiezen voor een hotel (dit zijn onze tips voor hotels in Heerhugowaard en omgeving), maar misschien vind je een B&B in Heerhugowaard wel veel leuker!

B&B’s in Heerhugowaard

BNB Heerhugowaard is een van de populairste slaapplekken in Heerhugowaard. Niet gek, want gasten omschrijven de B&B als knus, heerlijk, comfortabel, sfeervol en als ‘een geweldige ervaring’! Enne.. de eitjes zijn kakelvers, want op het erf lopen de kippen heerlijk rond! Het is een ideale locatie voor reizigers die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen omgeving met een gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden in de omgeving.

BNBHeerhugowaard biedt gasten verschillende voorzieningen, waaronder gratis wifi, een gemeenschappelijke lounge en een terras. De kamers zijn smaakvol ingericht en beschikken over comfortabele bedden en moderne faciliteiten. Het vriendelijke en behulpzame personeel zorgt ervoor dat gasten een aangenaam verblijf hebben en zich thuis voelen. Meer weten over deze Bed en Breakfast? Kijk dan op www.bnbheerhugowaard.nl

Superschoon, lekkere douche, schone bedden en een prachtige omgeving om doorheen te fietsen of wandelen. Het zijn slechts een paar punten uit de lovende reviews van deze Bed & Breakfast in Heerhugowaard. B&B ‘t Zuid-End is een gezellige bed and breakfast gelegen in Heerhugowaard.

De B&B ligt op korte afstand van het centrum van Heerhugowaard, waar gasten kunnen genieten van winkels, restaurants en bars. Het is ook een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de nabijgelegen steden Alkmaar en Amsterdam. Zelf ervaren? Kijk dan op www.tzuidend.nl.

Bed & Breakfast Broek op Langedijk

Een perfect ontbijt, een uitzicht waar je u tegen zegt, rustig gelegen maar toch bij supermarkten en restaurants in de buurt. En wat dacht je van de fijne gastvrijheid? Niet voor niets raden wij deze Bed & Breakfast van harte aan! B&B Dijk43 is een charmante bed and breakfast gelegen in het pittoreske dorp Broek op Langedijk, in de provincie Noord-Holland.

De B&B biedt gasten gezellige en comfortabele kamers met eigen badkamer en gratis WiFi. De gasten kunnen ontspannen in de grote tuin of genieten van een drankje op het terras. B&B Dijk43 ligt op slechts 20 minuten rijden van de prachtige stranden van de Noordzee. Meer weten of meteen boeken? Kijk dan op www.dijk43.com.

Ook deze B&B staat om genoeg redenen tussen onze favoriete verblijven voor een weekendje Heerhugowaard of Broek op Langedijk. Gasten omschreven Atelier on Water al als een favoriete plek met mooi uitzicht en fijne gastheren. Er is zelfs een sauna! B&B Atelier on Water is een unieke bed and breakfast en biedt gasten een stijlvolle en comfortabele kamer met een eigen badkamer en een panoramisch uitzicht op het water.

Gasten kunnen ontspannen op het terras aan het water en genieten van het uitzicht op de omringende grachten. Het is de perfecte keuze voor een romantisch uitje. Hier ook logeren? Kijk dan op www.atelieronwater.nl.

Tekst gaat door onder foto


Onze favoriete B&B’s in Heerhugowaard en omgeving op een rij! - Foto: Dmitroza | Dreamstime.com

B&B’s Noord-Scharwoude en Sint Pancras

Deze B&B krijgt gemiddeld bijna 5 sterren! En dat snappen wij wel. Het succes zit ‘m volgens eerdere gasten onder meer in hoe schoon de B&B is, het heerlijke ontbijt en bedden van de kwaliteit die je thuis ook wel zou willen hebben. B&B De Blauwe Tulp is een charmante bed and breakfast gelegen in het rustige dorp Noord-Scharwoude en biedt gasten gezellige en comfortabele kamers met een eigen badkamer.

‘s Ochtends wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd met lokale producten. Gasten kunnen ontspannen in de mooie tuin of genieten van een drankje op het terras. Meer weten? Check dan www.de-blauwetulp.nl.

Slapen bij de burgemeester? Dat klinkt als een unieke ervaring, toch? Zeker weten. Ben je op zoek naar een sfeervolle, centraal gelegen locatie? Een fantastisch ontbijt? En een gastvrij verblijf? Dan ben je bij deze B&B Heerhugowaard aan het juiste adres.

B&B Slapen bij de Burgemeester is een bijzondere bed and breakfast gelegen in het historische dorp Sint Pancras, in de provincie Noord-Holland. De B&B is gevestigd in een voormalig gemeentehuis en ligt op korte afstand van de historische stad Alkmaar en op slechts 20 minuten rijden van de prachtige stranden van de Noordzee. Direct boeken of meer: www.slapenbijdeburgemeester.nl.

Hotels Heerhugowaard en omgeving

Zijn hotels meer ‘jouw ding’? Dan tippen we naast de B&B Heerhugowaard graag ook deze hotels in Heerhugowaard en omgeving:

  • Hotel Heer Hugo | Heerhugowaard
  • Babylon Hotel | Heerhugowaard
  • Gasterij Hotel Molengroet | Noord-Scharwoude
  • Hotel De Buizerd | Noord-Scharwoude (momenteel gesloten, uiterlijk eind 2024 hoopt het hotel weer open te gaan)