5x de beste hotels in Heerhugowaard (en omgeving)!

Algemeen
Waar zijn de hotels in Heerhugowaard?
Waar zijn de hotels in Heerhugowaard? (Foto: Unsplash)

HEERHUGOWAARD – Op zoek naar een hotel in Heerhugowaard? Dat snappen wij, want Heerhugowaard is de ideale locatie voor een heerlijke overnachting in een hotel. Dicht bij de zee en het strand, maar ook bij de gezellige stad Alkmaar. Daarnaast is Amsterdam te bereiken met de auto of het OV binnen 45 minuten! Maar waar vind je de beste hotels van Heerhugowaard? In dit artikel zetten we het voor je op een rijtje.

Op zoek naar een hotel in Heerhugowaard? Dit zijn alle hotels in Heerhugowaard en omgeving:

  • Hotel Heer Hugo | Heerhugowaard
  • Babylon Hotel | Heerhugowaard
  • Gasterij Hotel Molengroet | Noord-Scharwoude
  • Hotel De Buizerd | Noord-Scharwoude (momenteel gesloten, uiterlijk eind 2024 hoopt het hotel weer open te gaan)

Hotel Heerhugowaard

Er zijn in Heerhugowaard twee hotels. Noord-Scharwoude ligt vlak bij Heerhugowaard en heeft één geopend hotel. Hieronder vind je meer informatie.

Hotel Heer Hugo | Heerhugowaard

Hotel Heer Hugo is een hotel in Heerhugowaard en is makkelijk te bereiken door de ligging naast de Westerweg. Het adres van Hotel Heer Hugo is Gildestraat 2, Heerhugowaard. Alle kamers zijn voorzien van een bad, douche, toilet, televisie en Wi-Fi.

Het hotel heeft 50 kamers en een gratis parkeerplaats naast de deur. Daarnaast is er een restaurant, Gewoon Lekker. Hier kun je onbeperkt hapjes bestellen voor een vaste prijs.

Prijsindicatie Hotel Heer Hugo: de gemiddelde prijs voor 1 nacht met 2 personen in dit hotel is zo’n 90-100 euro.

Babylon Hotel | Heerhugowaard

Babylon Hotel is een kleinschalig en modern hotel in Heerhugowaard. Het adres van Hotel Babylon is Pannekeetweg 20 in Heerhugowaard. Naast verschillende hotelkamers heeft Babylon ook een restaurant waar je kunt eten zonder in het hotel te verblijven. De kamers hebben onder andere airconditioning, luxe bedden en gratis Wi-Fi.

Prijsindicatie Babylon Hotel: de gemiddelde prijs voor 1 nacht met 2 personen in dit hotel is zo’n 110-120 euro.

Gasterij Hotel Molengroet | Noord-Scharwoude

Gasterij Hotel Molengroet is een hotel in Noord-Scharwoude, gelegen bij het recreatiegebied Geestmerambacht. Molengroet is met veertien kamers een klein en gemoedelijk hotel. Het Geestmerambacht is de ideale plaats voor een lange wandeling of een duik in één van de zwembaaien. Het adres van Gasterij Hotel Molengroet is Molengroet 1, Noord-Scharwoude.

Hotel Heerhugowaard goedkoop

Op zoek naar een goedkoop hotel in Heerhugowaard? Dan is het slim om een vergelijkingssite zoals Trivago of Tripadvisor te raadplegen. Hoe goedkoop een hotel in Heerhugowaard is hangt ook af van het seizoen bijvoorbeeld - en van of er op dat moment een evenement in Heerhugowaard is. Zoals hierboven al gemeld gelden op het moment van schrijven de volgende prijzen:

- Bij Heer Hugo is de gemiddelde prijs voor 1 nacht voor 2 personen ongeveer 90-100 euro.

- Bij Babylon Hotel betaal je voor 2 personen voor 1 nacht iets meer: zo’n 110-120 euro.

- Bij Gasterij Hotel Molengroet is de gemiddelde prijs voor 1 nacht voor 2 personen ongeveer 90-100 euro. 

B&B’s in Heerhugowaard en omgeving

Verblijf je liever in een Bed and Breakfast in Heerhugowaard, of B&B in Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude of Sint Pancras? Dan zijn dit onze tips: