De 4 leukste B&B’s in Alkmaar en omgeving!

Uitgaan
De beste B&B's van Alkmaar en omgeving? Onze tips op een rij!
De beste B&B's van Alkmaar en omgeving? Onze tips op een rij! (Foto: Unsplash)

ALKMAAR - Ben je op zoek naar de beste B&B’s van Alkmaar? Wij geven je onze tips voor bed and breakfasts in Alkmaar en omgeving. Alvast een fijn verblijf gewenst namens de redactie van Rodi Alkmaar!

Ga je een nachtje weg in Alkmaar of weekendje weg in regio Alkmaar? Dan kun je natuurlijk kiezen voor een hotel (dit zijn onze tips voor hotels in Alkmaar), maar misschien is een B&B in Alkmaar wel veel meer ‘jouw ding’! Op basis van onze eigen ervaringen en het aantal ‘tulpen’ dat onafhankelijke reviewsite Bedandbreakfast.nl aan de B&B’s in Nederland geeft, hebben we deze lijst met populaire B&B’s in Alkmaar voor je samengesteld - in willekeurige volgorde.

  • Design Bed & Breakfast Graaf Jan (5 tulpen)
  • Nassau Bed and Breakfast (4 tulpen)
  • BBoBB in Bergen (4 tulpen)
  • Dromen aan Zee Egmond (4 tulpen)

B&B’s in Alkmaar

1. Design Bed & Breakfast Graaf Jan (5 tulpen)

Bed and Breakfast Design Graaf Jan in Alkmaar is een betoverende B&B met één kamer, gewaardeerd met een 9.7 door gasten. Deze luxe accommodatie biedt een serene en moderne omgeving, met voorzieningen zoals gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid, een afsluitbare fietsenstalling en parkeren op eigen terrein. De ruime gastenkamer op de eerste verdieping heeft een eigen entree, dakterras en badkamer, en is prachtig ingericht met een comfortabel kingsize bed, ontbijtgedeelte, zithoek, WiFi, TV, garderobekast en mini-bar koelkast. Gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijt, dat bij mooi weer ook in de tuin geserveerd kan worden. 

De locatie nabij het historisch centrum, omringd door park en water, maakt deze B&B de perfecte uitvalsbasis om Alkmaar te verkennen.

2. Nassau Bed and Breakfast (4 tulpen)

Nassau Bed and Breakfast in Alkmaar biedt een unieke en fijne ervaring voor gasten die op zoek zijn naar comfort en gastvrijheid. Deze charmante bungalow met één appartement wordt gewaardeerd met een indrukwekkende 9.1 door zijn gasten. De accommodatie beschikt over gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid, een afsluitbare fietsenstalling en een heerlijk ontbijt met biologische producten. Huisdieren zijn welkom na overleg, en de B&B is alleen te huur voor een minimum van twee dagen en voor twee personen.

Het vrijstaande tuinhuis bevindt zich in een historische stadstuin op korte afstand van het prachtige centrum van Alkmaar. Met een nieuwe toilet ruimte, wasgelegenheid en een kleine keuken, biedt deze B&B alle gemakken die je nodig hebt. De privé-ingang zorgt voor een gevoel van privacy en rust. Of je nu op zoek bent naar ultieme rust of een zakelijk verblijf, Nassau Bed and Breakfast is een goede keuze, gelegen op het mooiste plein van Alkmaar.

Tekst gaat door onder foto

bed and breakfast alkmaar b&b b en b
Wat zijn de beste B&B’s van Alkmaar en omgeving? Onze tips! - foto: Unsplash

Bed and breakfasts net buiten Alkmaar

3. BBoBB in Bergen (4 tulpen)

BBOBB Bed and Breakfast in Bergen is een charmante boerderij met twee kamers, gewaardeerd met een indrukwekkende 9.3 door gasten. Deze nostalgische woonboerderij, daterend uit 1884, biedt het comfort van vandaag. “Het voorhuis” heeft een eigen privé woonkamer en ruime slaapkamer, terwijl “Onder de pannen” een ruime slaapkamer met een open badkamer op de tweede verdieping van de boerderij biedt. Gasten kunnen genieten van voorzieningen zoals gratis WiFi, gratis parkeren, fietsverhuur en een afsluitbare fietsenstalling. Ontbijt is beschikbaar voor een toeslag van €12,50 per persoon en kan bij mooi weer op het terras worden geserveerd. BBOBB Bed and Breakfast Bergen is de perfecte plek voor een rustig en comfortabel verblijf in Bergen. 

4. Dromen aan Zee Egmond (4 tulpen)

Dromen aan Zee Egmond is een vrijstaand huis met twee kamers, gewaardeerd met een indrukwekkende 9.7 door gasten. Deze comfortabele bed and breakfast biedt een scala aan voorzieningen, waaronder gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid, parkeren op eigen terrein en een heerlijk ontbijt met biologische producten. Gelegen aan de rand van de duinen in een rustige woonomgeving, op loopafstand van het dorpscentrum en de zee, is Dromen aan Zee de ideale plek om te genieten van strand, duinen en de prachtige natuurlijke en culturele omgeving. Met comfortabele en sfeervolle tweepersoonskamers, elk met een eigen badkamer, is dit de perfecte locatie voor een betoverend verblijf in Egmond aan Zee.

Airbnb Alkmaar

Er zijn genoeg Airbnb’s in Alkmaar te vinden, waaronder veel appartementen en kamers in het centrum van Alkmaar. Bekijk deze Airbnb’s in Alkmaar eens:

Bekijk hier het volledige aanbod!

Hopelijk helpt bovenstaand bij je keuze, alvast een fijn verblijf gewenst!