Kris Kross Amsterdam, Edwin Evers Band en Hans Klok op Heerhugowaard Live 2023

Uitgaan
Hoofdact van de zondag is de razend populaire dj-formatie Kris Kross Amsterdam.
Hoofdact van de zondag is de razend populaire dj-formatie Kris Kross Amsterdam. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Heerhugowaard Live, het populaire jaarlijkse muziekfestival, vindt dit jaar plaats in het weekend van 23 en 24 september. Enkele van de grootste namen in de Nederlandse muziekindustrie komen naar de ijsbaan in ‘t Kruis voor een spectaculair feestweekend. Verdeeld over twee dagen zijn onder anderen de Edwin Evers Band, Kris Kross Amsterdam, Frans Duijts, Jeroen van de Boom, Emma Heesters te zien en te horen in de megatent. Heerhugowaard Live vindt voor de laatste keer plaats op het ijsbaanterrein, dus het wordt sowieso een legendarische editie!

Kaartjes voor het festival zijn vanaf dinsdag 13 juni 19.00 uur verkrijgbaar via www.heerhugowaardlive.nl. Mis deze kans niet om de beste artiesten van Nederland live te zien optreden op één van de meest gewilde muziekfestivals van de regio!

Zaterdag 23 september

De zaterdag staat in het teken van de jaren 80 en 90. Gedurende de gehele middag en avond betreden diverse Nederlandse topbands het podium. Muziek van ABBA, Queen en U2 wordt gespeeld door de beste coverbands van dit moment: U2Two, ABBA Fever en Queen Must Go On. Daarnaast is er een optreden van de legendarische Hermes House Band en de avond wordt passend afgesloten door de Edwin Evers Band.


Altijd gezellig met de Edwin Evers Band. - (Foto: Aangeleverd)

Zondag 24 september

Op de zondag wordt het festival geopend door de wereldberoemde illusionist Hans Klok, die het publiek versteld doet staan met zijn ongelooflijke magie. Een uniek en bijzonder optreden, dat je niet mag missen. De middag wordt vervolgd met een serie Nederlandse topartiesten, onder leiding van de M&M band: Yves Berendse, Berget Lewis, Frans Duijts, Xander de Buisonjé, Jeroen van de Boom, BENR, Sven Versteeg en Emma Heesters. Iets om je nu al op te verheugen.

Maar dat is nog niet alles! De hoofdact van de avond is niemand minder dan de nu al legendarische dj-groep Kris Kross Amsterdam, die bekend staat om zijn aanstekelijke deuntjes en onvergetelijke liveoptredens. Het publiek kan zich verheugen op een dag vol magie, dans, plezier en goede muziek.


Laat je verwonderen door meesterillusionist Hans Klok. - (Foto: Aangeleverd)

Het programma wordt de komende weken nog weken nog verder uitgebreid. Het evenement is toegankelijk voor iedereen met een geldig toegangsbewijs. Een tweedaags combiticket koop je al voor 62 euro, dagkaarten zijn te koop vanaf 29 euro. De capaciteit van het festival is wat verlaagd, dus wees er snel bij om teleurstellingen te voorkomen.

Heerhugowaard Live

Datum: Zaterdag 23 en zondag 24 september 2023
Locatie: IJsbaan ’t Kruis, Heerhugowaard
Leeftijd: Alle leeftijden

Zaterdag, aanvang 16.00 uur: De Edwin Evers Band, Queen Must Go On, Hermes House Band, ABBA Fever, U2 Two
Zondag, aanvang 15.30 uur: Kris Kross Amsterdam, Hans Klok, Yves Berendse, Emma Heesters, Frans Duijts, Jeroen van de Boom, Berget Lewis, Xander de Buisonjé, BENR, Sven Versteeg, M&M Band

Tickets

Zaterdag

Early Bird € 39
Regulier € 43
Golden Circle € 72

Zondag 

Early Bird € 29
Regulier € 35
Golden Circle € 62

Combiticket 2 dagen € 60
Groepstickets 10 personen: zaterdag € 400; zondag € 325

(alle prijzen exclusief 2,50 servicekosten)

Bestel je tickets via www.heerhugowaardlive.nl.