“Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig als bij DEEN”

Algemeen
Het vertrouwde team van de supermarkt in Havenhof. Nu in het tenue van Albert Heijn gestoken.
Het vertrouwde team van de supermarkt in Havenhof. Nu in het tenue van Albert Heijn gestoken. (Foto: aangeleverd)

VOLENDAM – De winkel in het Volendamse winkelcentrum Havenhof is de tweede voormalige DEEN in Volendam die wordt omgebouwd naar Albert Heijn. Ook deze supermarkt krijgt het allernieuwste concept, waarin vers, gemak en digitale innovatie centraal staan. De opening vindt plaats op vrijdag 12 november om 16:00 uur. 

Supermarktmanager Dave van Beek en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We hebben er zin in om de opening samen met onze klanten te vieren. Er zijn mooie openingsacties en uiteraard komt de bekende, levensgrote hamster langs. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”

De geliefde DEEN-producten nemen we gewoon mee zoals de knoflooksaus en het brood van Pater

Het pand aan de Zeestraat 21-1 wordt momenteel ingrijpend verbouwd. De nieuwe winkel krijgt brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. Maar u kunt net zo goed afrekenen bij het vertrouwde team, want dit blijft helemaal hetzelfde. “Bovendien nemen we veel geliefde DEEN-producten mee zoals de knoflooksaus, brood van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig als bij DEEN”, aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing kun je alvast kennismaken met Albert Heijn-winkels in de buurt: de Stient 4 In Volendam en de Langemeerstraat 2b in Edam.