Unieke kleurrijke eyecatchers voor in huis

Partnerbijdrage
Anoek Hovestad.
Anoek Hovestad. (Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER - Anoek Hovestad is nog maar net haar kunstatelier/showroom ORGNL Art Design begonnen en zet de deur tijdens de Landelijke Open Atelierroute op zaterdag 11 en zondag 12 november wijd open. Beide dagen is iedereen tussen 12.00 en 17.00 uur welkom voor een bezoek. “Ik geef je dan graag een uniek inkijkje in mijn creatieve, kleurrijke wereld.”

Als intuïtieve kunstenares deelt Anoek graag haar creaties die veelal zijn geïnspireerd door de natuur en het universum. Zij brengt emoties of een gedachte over met het gebruik van kleuren, textuur en visuele diepte, waarbij ze ruimte over laat voor de eigen interpretatie van de kijker. 

Door zich niet te committeren aan een bepaalde stijl en veel te experimenteren met diverse producten en materialen zit er veel variatie in haar werk. Zij maakt hoogwaardige en unieke handgemaakte acryl epoxy wandcirkels die je 360 graden naar wens kan draaien. 

Maar ook maakt zij functionele design decoraties, zoals bijzettafels en borrelplanken met epoxy versiering, handbeschilderde vazen en hippe kreeft sculpturen voor aan de wand. Het zijn stuk voor stuk echte blikvangers en een origineel geschenk om cadeau te geven!

Daarnaast werkt Anoek graag aan maatwerkopdrachten. “Niets is mij te gek, als ik het maar leuk vind.” Dus wil je meer kleur en sfeer aanbrengen in jouw leefomgeving of ben je op zoek naar een uniek inspirerend kunstwerk met een bepaalde maat- of kleurstelling maar kan je dit droom schilderij wat bij jouw stijl past maar nergens vinden? Dan wil Anoek graag samen met jou de mogelijkheden bekijken.

Speciaal tijdens het open atelierweekend biedt Anoek een groot aantal werken aan met hoge kortingen om zo ruimte te creëren voor nieuw werk. 

Bezoekadres: De Gouwe 5, 1121 GC Landsmeer. Zie ook www.orgnl-art-design.com