Theaterschool De Cast presenteert The Wiz

Algemeen
Poster.
Poster. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Na zes keer uitstel is het eindelijk zover: met gepaste trots presenteert Theaterschool De Cast musical The Wiz. Ruim honderd leerlingen voeren op 6, 7 en 8 mei deze fantastische voorstelling op in de Nieuwe Doelen, Enkhuizen. De voorstelling op vrijdagavond 6 mei begint om 19:30 uur. Zaterdag 7 mei staat de theaterschool twee keer op de planken. Hier start de middagvoorstelling om 14:00 uur en de avondvoorstelling om 19:30 uur. De laatste dag, zondagmiddag 8 mei, bent u welkom om 14:00 uur (deze voorstelling is al uitverkocht). Tickets zijn verkrijgbaar bij Oogwereld Van der Klei, Photo & Zo en Marcel’s Schoenmakerij en Lederwaren voor 15,- euro.

In de musical neemt een tornado hoofdrolspeelster Dorothy mee naar het magische land Oz. Dit is een wonderlijk land vol heksen, monsters, vrienden en wonder, waarover de tovenaar van Oz heerst. Dorothy gaat naar hem op zoek, zodat hij haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een Vogelverschrikker zonder verstand, een Blikkenman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder en zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

Over De Cast

Theaterschool De Cast is een stichting waar kinderen en jongeren zich door middel van theater in een prettige omgeving kunnen ontwikkelen. Door vrij te zijn in hun creativiteit, bouwen de leerlingen meer zelfvertrouwen op en creëren zij een positief zelfbeeld. Ook leren zij samen te werken met leeftijdsgenoten. Bij de Cast gunnen we kinderen een fijne tijd en plezier maken met elkaar. 

Informatie

Ga voor meer informatie over Theaterschool de Cast en alle lessen die zij te bieden hebben naar de website: www.decast.info.