Een massage in Haarlem? Hier moet je zijn!

Algemeen
Dit zijn de beste massagesalons van Haarlem.
Dit zijn de beste massagesalons van Haarlem. (Foto: Pexels)

HAARLEM – We hebben allemaal weleens behoefte aan een moment voor onszelf. En hoe kun je jezelf nu beter verwennen met een massage in Haarlem? Waar vind je de beste massagesalons in Haarlem? Zoek niet verder, wij zetten alle locaties met best beoordeelde massages van Haarlem voor je op een rij.

Massage Haarlem

Wil je na een enerverende dag of avond even lekker naar een Haarlem massage spa? Bijvoorbeeld met een traditionele Thaise massage, een klassieke massage voor ontspanning of een andere massage in Haarlem? Misschien wil je wel een sport massage Haarlem, zwangerschap massage Haarlem of voet massage Haarlem? Of heb je last van je rug en wil je daar gemasseerd worden? Van een bindweefsel massage Haarlem centrum tot een duo massage Haarlem bij een echte specialist: dit zijn de beste massagesalons van Haarlem. Gebaseerd op onze eigen ervaringen en vergelijkingsplatforms Google Reviews en Treatwell.

Massage Haarlem Noord

Sauna van Egmond | Haarlem Noord

Deze Haarlem massage spa met lekkere massages staat bekend om de ontspannen en kleinschalige sfeer en het lekkere eten na of tijdens de behandelingen. ‘Een geweldige plek om te relaxen’, aldus een van de reviews. Een heerlijke privé massage Haarlem! Zo wordt een massage in Haarlem een échte belevenis.

Van Body naar Mind | Haarlem Noord

Bezoekers van deze top massagesalon in Haarlem zijn vol lof over eigenaresse Marit en haar behandelingen. Je kunt hier ook terecht voor een bindweefsel massage Haarlem. Ze is volgens klanten professioneel, klantvriendelijk en de salon heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Sommigen zeggen zelfs als herboren weer naar buiten te lopen!

Momentje voor Jezelf | Haarlem Noord

Eigenaresse Marjan geeft jou als klant van deze top massagesalon in Haarlem persoonlijke aandacht, massages en andere behandelingen zijn tot in de puntjes verzorgd en meerdere klanten geven via de reviews aan snel weer terug te komen. Een aanrader dus voor iedereen die zoekt naar een goede massage in Haarlem!

D-care & Beauty | Haarlem Noord

Deskundig, ontspannend en klantgericht. Zo omschrijven klanten deze privé massage Haarlem, waar je ook voor andere beautybehandelingen terechtkunt. ‘Na een massage van Daphne kun je er weer tegenaan!’, zo valt te lezen in een van de reviews.

Massage Haarlem Cronjé

Thai Nakara Wellness | Haarlem Noord

Voor zowel stevige massages als een zachte, ontspannende behandeling kun je bij deze traditionele Thaise massagesalon in Haarlem Cronjé terecht. Veel klanten die kozen voor een Thai massage in Haarlem laten weten dat ze onder de indruk zijn van de professionaliteit van de zaak. Na een bezoek aan Thai Nakara Wellness zijn hun klachten zo goed als kwijt. Je kunt hier ook terecht voor een goede sport massage Haarlem.

Massage Haarlem Centrum

Five City Spa | Haarlem Centrum

Bij deze massagesalon in de Grote Houtstraat kun je zelf je favoriete muziek en bijvoorbeeld geurolie kiezen, om optimaal te kunnen relaxen. Je kunt hier ook terecht voor een zwangerschap massage Haarlem. De salon zit al in Utrecht en Amsterdam en sinds kort kun je ook voor deze massage in Haarlem terecht. De moeite van het uitproberen waard volgens ons, vanwege de welkome ontvangst, nette uitstraling en meer!

By Younique | Haarlem Centrum

Je vindt deze top massagesalon aan het Kennemerplein. Janique wordt omschreven als een vakkundige en spontane vrouw die hygiënisch te werk gaat. Ook bij Janique kun je terecht voor meerdere beautybehandelingen in Haarlem.

Tekst gaat door onder de foto

beste massagesalon haarlem top massage
Beeld: Pixabay

Intuitive Healing Hands | Haarlem Centrum

De Intuitive Healing Hands Haarlem massage spa zit in het hart van de stad en wordt omschreven als ‘simply the best’. Eigenaresse Faith heeft magische handen en geeft geweldige privé massages Haarlem.

Thai Wellness & Spa | Haarlem Centrum

Deze goede massagesalon voor een heerlijke traditionele Thai massage zit in het centrum van Haarlem, op de Gedempte Oude Gracht. Klanten kiezen onder meer voor deze Thaise massagesalon vanwege de hygiëne, goede service en vriendelijke medewerkers. ‘Ik waande me weer even in Bangkok, Thailand!’, aldus een van de klanten in haar review over haar massage in Haarlem centrum. 

Siam Spa & Massage | Haarlem Centrum

‘Wat waanzinnig!’, schrijft iemand in haar beoordeling na een bezoek aan deze privé massage Haarlem, die ook gevestigd zit aan de Gedempte Oude Gracht. Klanten vinden dit een van de beste massagesalons van Haarlem vanwege de relaxte sfeer, klantvriendelijkheid en massages in Haarlem centrum die zelfs ‘knopen oplossen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Maar ook kun je naar Siam Spa voor een heerlijke duo massage Haarlem!

Axin Chinese Massage | Haarlem Centrum

‘Authentiek en ontspannend. Na de betaalbare behandeling kan ik er altijd weer lang tegenaan. Zelfs bij het aangegeven van een lastige pijn (waar de fysio niks mee kon) wist Axin Chinese Massage Haarlem de pijn na twee keer behandelen weg te krijgen’. Zomaar een greep uit de vele positieve reviews van Axin Chinese Massage Haarlem. Ben jij van een stevige aanpak? Dan is een Chinese massage in Haarlem precies wat jij nodig hebt. De massages gaan verder dan alleen een stukje ontspanning, deze traditionele geneeswijze kan namelijk zelfs chronische nek- en rugklachten sterk verminderen!