Kerstcircus Haarlem 2022/2023: all info over tickets, data, parkeren & meer

Algemeen
Ga jij dit jaar ook weer naar het Kerstcircus Haarlem?
Ga jij dit jaar ook weer naar het Kerstcircus Haarlem? (Foto: Kerstcircus Haarlem)

HAARLEM - Yesss, het Kerstcircus Haarlem vindt in 2022/2023 eindelijk weer plaats. Wat moet je weten over tickets, data, parkeren en meer? Alle nodige informatie over het Kerstcircus Haarlem 2022 vind je in dit artikel!

Vanaf 22 december is het zover: dan barst het Kerstcircus Haarlem weer los, met niemand minder dan (onze lokale held en) wereldster Hans Klok! Met zijn prachtige assistenten en indrukwekkende illusies gaat Klok alles uit de kast halen om het “Las Vegas-gevoel” naar het Haarlemse Reinaldapark te brengen. De voorbereidingen voor het Haarlemse circus van 2022/2023 zijn al even in volle gang, zo las je al eerder op Rodi Haarlem.

Met een rijker repertoire dan ooit schittert Hans Klok van 22 december 2022 tot en met 8 januari 2023 in Kerstcircus Haarlem. Met deze wereldact biedt het kerstcircus Haarlem een programma dat zijn weerga in Europa niet kent.

Kerstcircus Haarlem Hans Klok: alle info

Wanneer is het circus?

Van donderdag 22 december 2022 tot en met zondag 8 januari 2023 geniet je van alle pracht, praal en indrukwekkende illusies van Hans Klok en zijn showteam. 

Tickets circus

Kaarten voor het circus in Haarlem scoor je via de officiële website. Vanaf 27,50 euro kun je al genieten van de show en kinderen t/m 2 jaar zijn gratis (mits ze op schoot kunnen). 

Tekst gaat door onder foto

kerstcircus haarlem info
Het belooft weer een groot spektakel te worden! - foto: Kerstcircus Nederland

Waar vindt het Kerstcircus plaats?

Het Reinaldapark in Haarlem (navigeer naar Reinaldapark nummer 10) vormt het decor van het magische spektakel van het Haarlemse Kerstcircus. 

Hoe kom je er?

Parkeren bij het circus van Haarlem zijn er voldoende rondom het park. Denk bijvoorbeeld aan de Leonard Springerlaan (vanaf hier kun je lopend over de Prinses Beatrixdreef naar het circus) of parkeer je auto langs de Prins Bernhardlaan. Kom je met het openbaar vervoer? Er stoppen meerdere bussen bij bushalte Reinaldapark, vanaf waar het nog zo’n tien minuten lopen is naar het Kerstcircus.

Meer weten? Kijk dan op de officiële site van het Kerstcircus Haarlem.