Nederlands Kerstcircus komt met Hans Klok naar Haarlem

Algemeen
Geniet van de fantastische illusies van Hans Klok bij het Nederlandse Kerstcircus dat ook in Haarlem speelt
Geniet van de fantastische illusies van Hans Klok bij het Nederlandse Kerstcircus dat ook in Haarlem speelt (Foto: Frank Wiggers)

HAARLEM - Met een rijker repertoire dan ooit schittert Hans Klok van 22 december 2022 tot en met 8 januari 2023 in Kerstcircus Haarlem. Met deze wereldact biedt het kerstcircus Haarlem een programma dat zijn weerga in Europa niet kent.

Totaaltheater voor alle leeftijden

Na twee keer afzeggen door Corona, is drie keer dan eindelijk scheepsrecht! Met zijn prachtige assistenten en razendsnelle illusies gaat Klok “voor eigen publiek” alles uit de kast halen om het “Las Vegas-gevoel” naar het Haarlemse Reinaldapark te brengen: 

“Noord-Holland is mijn basis, ik woon om de hoek van het circuscomplex en dat maakt mij extra scherp’’, vertelt Klok die in zijn loods in IJmuiden met een team van 7 man elke dag keihard bezig is met de voorbereidingen.

In Haarlem overtreffen we alles

‘’Het feit dat het publiek zo dichtbij zit geeft een fantastisch gevoel. Als illusionist is het extra moeilijk als mensen op je lip zitten. Het geeft een extra dimensie aan je show,’’ vertelt de enthousiaste Klok.

“Verder is het ontzettend leuk om met circusmensen te toeren. De manier van leven geeft mij een hippiegevoel, dat is heerlijk. Je woont buiten want je wagen is klein. Dat gevoel van we doen het met elkaar is geweldig.’’

Kerstcircus in Haarlem

Tussen een keur aan internationale circusartiesten zal Hans met behulp van zijn knappe assistentes verbluffend verdwijnen en verschijnen: “Met publiek rondom is circus altijd weer het meest uitdagende podium’’, vertelt de winnaar van de Zilveren Clown van Monaco. 

Dit jaar leerde het grote publiek ook zijn warme en humoristische kant kennen. Naast ringmaster ‘good old gentleman’ Robert Ronday zal Hans Klok ook een deel van gastheerschap op zich nemen.

Koop HIER je tickets