Geweldige trouwerij: ‘Domi & Anouk’ trouwen voor 40.000 mensen

Algemeen
En met een kus werd het huwelijk verzegeld.
En met een kus werd het huwelijk verzegeld. (Foto: Facebookpagina Dominique Schemmekes)

DEN HAAG/HAARLEM - Onder het uitzinnige gejuich van 40.000 fans hebben zangeres Anouk en Dominique Schemmekes zaterdagavond tijdens een concert van de bruid het JA-woord aan elkaar gegeven. Een beleving die voor iedereen die erbij was nooit meer wordt vergeten.

Het concert van Anouk stond in het teken van liefde, liefde en nog eens liefde. Zij trad zaterdag tijdens het concert in het huwelijk met de in Haarlem geboren en opgegroeide Dominique Schemmekes, met wie ze al bijna 8 jaar samen is. Voor Anouk zelf hoefde het niet zo groots, maar omdat haar aanstaande hubby graag een zo groot mogelijke bruiloft wilde, dacht ze; waarom niet tijdens het concert?

Trots als een pauw

En zo gezegd zo gedaan. De 47-jarige zangeres is al weer jaren gelukkig met haar 28-jarige vriend, die ze dus nu haar man mag noemen. Wat heet, ze gaat voortaan door het leven als Anouk Schemmekes. Voor veel Haarlemmers is Schemmekes bekend van Triple ThreaT, een Haarlemse organisatie en plek waar jongeren worden omringd door rolmodellen, passie wordt ingezet als middel om jongeren te ontwikkelen en perspectieven worden verbreed. Dominique, Domi voor intimi, is in 202 nog uitgeroepen tot coach van het jaar 2019 tijden het Haarlems topsportgala. 

Triple ThreaT zegt ook op hun Instagram: "Een prachtige avond om nooit te vergeten: The wedding van Domi & Anouk?? De liefde spatte er vanaf maar vloeide ook over naar alle aanwezigen. Zij trouwde precies zoals wij ze kennen: groots, uniek en adembenemend. De TTT family is ontzettend trots op het gezin en we hebben genoten van de liefde, warmte & unity. Till infinity & beyond! Love."

Huwelijkscadeau

Het kersverse bruidspaar straalde een en al liefde uit, terwijl de BABS, buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand, de huwelijksvoltrekking deed. Alle kinderen van Anouk waren natuurlijk ook aanwezig en schitterden in hun prachtige witte outfits. Aan huwelijkscadeaus doet het echtpaar niet. Anouk riep naar de menigte op het Malieveld dat als je dan toch iets wilt geven, dan een donatie geeft aan Triple Threat.

https://stichting.triplethreat.nl/

Dominique Schemmekes bij Triple ThreaT