Gezellige wintermarkt in drie buurthuizen in Haarlem Zuid-West

Nieuws
Tijdens de wintermarkt in buurtcentrum De Baan kun je weer sneeuwvlokken knippen (en lamineren).
Tijdens de wintermarkt in buurtcentrum De Baan kun je weer sneeuwvlokken knippen (en lamineren). (Foto: H. de Vries)

HAARLEM - Kom na de intocht van de Sint in Haarlem, aanstaande zondag, nòg meer in de stemming van de feestdagen! Zondag 19 november wordt voor het tweede achtereenvolgende jaar een Wintermarkt georganiseerd in Haarlem Zuid-West, gelijktijdig op drie locaties die op loopafstand van elkaar liggen.

De wintermarkt van vorig jaar was een groot succes. Gratis entree, warme hapjes en drankjes en originele cadeautjes voor een schappelijk prijsje.  Met lichtjes, zang & muziek, spelletjes en andere activiteiten. Een gezellig samenkomen van buren met iets te zien en doen voor jong en oud.

Partijen

Dit initiatief wordt aangestuurd door de wijkraden van de Koninginnebuurt en het Houtvaartkwartier èn de beheerders/gebruikers van de betreffende buurtcentra Het Badhuis (in de Leidsebuurt), ‘t Trionk (Westergracht) en De Baan (Stichting de Baan), dit alles in samenwerking met de sociaal makelaars van Buurts en Dagbesteding ‘t Paleis (ook in De Baan).

Op elke locatie zal warme glühwein en chocomel worden verkocht voor een schappelijk prijsje en zullen kleinschalige ondernemers of buren iets verkopen.  Op een paar locaties worden ook hapjes, live muziek/zang en leuke activiteiten (zoals sneeuwvlok knippen en een Selfie hoek) worden aangeboden. Het voorlopig programma staat op: https://stichtingdebaan.nl/wintermarkt2023/