Laat je ontroeren, vertederen en verbazen tijdens Meervaart Jong Festival

Algemeen
Kinderen zijn welkom die in hun vrije tijd willen acteren, dansen, dj’en of schilderen.
Kinderen zijn welkom die in hun vrije tijd willen acteren, dansen, dj’en of schilderen. (Foto: Dave van Hout)

NIEUW-WEST - Meervaart Jong geeft lessen theater, dans, muziek en beeldende kunst voor kinderen van 2 tot en met 16 jaar. Tijdens het Meervaart Jong Festival laten het theater zien dat Amsterdam (Nieuw-) West bruist van jong talent: van zaterdag 8 tot en met maandag 10 april presenteren ze hun eindpresentaties, het resultaat van een jaar hard werken.

Laat je ontroeren, vertederen en verbazen door de creativiteit en het enthousiasme van de kinderen. Van de allerkleinsten tot ambitieuze jongeren: ze presenteren allemaal hun theaterstuk, dans, muziek of beeldende kunst in de zalen van de Meervaart.

Iedereen is van harte welkom om één van de optredens of exposities te komen bekijken. Een festivalkaart kost 6 euro, exclusief 1,50 boekingskosten per order, en is alle dagen geldig. Voor het festival geldt een stadspaskorting. Heb je een stadspas met groene stip, dan betaal je slechts 2 euro 50 per kaart.

Meervaart Jong

Bij Meervaart Jong zijn alle kinderen, 2 tot en met 16 jaar, welkom die in hun vrije tijd willen acteren, dansen, dj’en of schilderen. Het is de plek waar je leert hoe je verhalen kan verzinnen en vertellen, samenwerken, vrienden maakt en verborgen talenten bij jezelf ontdekt.

Bekijk het gehele programma op www.meervaart.nl/jong.