Heiloo pakt uit tijdens Hemelvaartsweekend

Algemeen
Gerard Alderliefste en band.
Gerard Alderliefste en band. (Foto: Michael Bosboom)

HEILOO – Op 26, 27 en 28 mei vindt ‘Willibrordus Draait Door’ plaats op Landgoed Willibrordus in Heiloo; een uniek, afwisselend, inspirerend en verwonderend evenement met muziek, theater en verhalen; leuk voor het hele gezin.


 Naast het vaste thema ‘voeding voor de geest’, als knipoog naar de locatie Landgoed Willibrordus Heiloo, is het thema dit jaar ‘regionaal’: De meeste gezelschappen hebben hun roots in de regio. Enkele ‘dwaalgasten’ - zoals Alex Roeka en Ellen ten Damme - hebben de stoute schoenen aangetrokken richting Heiloo. Veel artiesten, meerdere podia en straattheater zijn de ingrediënten. De bezoeker gaat een paar prachtige dagen beleven in en rond de Cultuurkoepel Heiloo. Er is ook gedacht aan de kleine mens: Dagelijks kindertheater- en toverlantaarnvoorstellingen, gezonde snoepworkshops, schilderen met Gonny en Loes en natuurlijk ook de zweefmolen voor jong en oud. Keuken met Karakter, WijnDijck, Kaashuis Tromp, Mocca d’Or en brouwerij Damphegeest maken het feestweekend compleet. Kortom, een evenement voor groot en klein, een pareltje in Noord-Holland. Dat mag je niet missen!


Er zijn drie soorten passe-partouts: dagkaarten mét of zonder optredens in de Cultuurkoepel of een compleet passe-partout voor alle drie dagen. Toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis (zie voor verdere voorwaarden de website).

Locatie evenement: Landgoed Willibrordus Heiloo, Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo. Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer, op de fiets of lopend, 5 minuten lopen vanaf het NS station. Kom je met de auto: de ingang van de parkeergelegenheid bevindt zich aan de Ypesteinerlaan.

Kaartverkoop: www.willibrordusdraaitdoor.nl 

Met optredens van Ellen ten Damme, Gerard Alderliefste, Boat, Drums United en Brassta La Vista

Ellen ten Damme.
De zweefmolen.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding