Binnen gluren bij de Gemeente Hollands Kroon

Algemeen
Locatie Anna Paulowna.
Locatie Anna Paulowna. (Foto: Gemeente Hollands Kroon)

HOLLANDS KROON - Altijd al eens willen weten wat een gemeente eigenlijk doet? Waar zijn de medewerkers de hele dag mee bezig? Op zaterdag 25 maart, van 10.00 tot 15.00 uur, staan de deuren open voor iedereen die nieuwsgierig is op de Burgemeester MijnLieffstraat 1 in Anna Paulowna.

Een gemeente doet veel. Natuurlijk geven we paspoorten en rijbewijzen uit, maar zij zorgen ook voor goede wegen, parken en woonomstandigheden. Ze zorgen ervoor dat uitkeringen uitbetaald worden, maar ook dat er belastinggeld binnenkomt om alles te kunnen betalen. En dit is nog maar een klein deel van de werkzaamheden. Aan de hand van diverse thema’s laten de medewerkers van de gemeente zien wat er dagelijks allemaal gedaan wordt.

Workshop

De Mindbrouwerij geeft op deze dag ook de workshop ‘Personal Branding, laat zien wie jij bent’. Tijdens deze workshop van 60 minuten ontdek je hoe jij jezelf (beter) online en offline kunt onderscheiden en profileren. De workshop wordt twee keer gegeven: van11.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 14.00 uur. HIER aanmelden voor de workshop is aanmelden noodzakelijk. Er zijn 30 plaatsen per workshop beschikbaar. Vol=Vol


Dennis Beentjes en Janneke Koninkx van de Mindbrouwerij. - (Foto: aangeleverd)

Workshop gevolgd, professioneel op de foto

Na het volgen van de workshop krijg je van ons een mooie profielfoto, gemaakt door een professionele fotograaf.

HKaffée

HKKaffée is de plek om even bij te komen en te laten bezinken wat je allemaal hebt gezien. Heb je ooit gedacht over werken bij een gemeente? En weet je wat daar allemaal bij komt kijken? Of heb je behoefte aan wat advies, gewoon omdat je eens even met iemand over je loopbaan wilt kletsen. Je bent welkom.

Locatie Wieringerwerf

Meer weten over wat de gemeente doet met het thema Buiten, denk aan Beheer Openbare Ruimte en Meldingen Openbare ruimte dan kun je terecht op de gemeentewerf: Medemblikkerweg 4 in Wieringerwerf.