Op zoek naar een kerstboom in Hoorn? Hier koop je ‘m!

Algemeen
Waar in de gemeente Hoorn koop je de mooiste kerstbomen?
Waar in de gemeente Hoorn koop je de mooiste kerstbomen? Foto: Pixabay

HOORN - Van een plafondhoge spar tot een subtiel boompje op de vensterbank, er gaat niets boven een echte boom voor het ultieme kerstgevoel. Op zoek naar een mooie kerstboom in de gemeente Hoorn? Rodi Hoorn verzamelde een aantal adressen voor je! 

Hoe mooi de kunstbomen tegenwoordig ook zijn, er gaat eigenlijk niets boven een echte kerstboom. Dankzij die heerlijke dennengeur krijg je in no time dat nostalgische kerstgevoel. In de gemeente Hoorn kun je op verschillende plaatsen kerstbomen kopen in alle soorten en maten, zoals de nordmann, blauwspar en de fijnspar, met kluit of met een gezaagde stam. Of wat dacht je van een boom in pot? Net wat past bij jou en in jouw interieur! Hieronder lees je waar je in Hoorn de mooiste kerstbomen kunt kopen.

Kerstbomenverkoop Zwaag

Aan de Dorpsstraat 112 in Zwaag zijn volop kerstbomen te koop. Elke dag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Naar eigen zeggen verkopen ze hier alleen A-kwaliteit bomen. De boom wordt door een medewerker naar uw auto gebracht. De bomen worden hier verkocht met een pot of kruis eronder, zodat je je alleen nog maar hoeft te richten op het versieren van de boom. Meer info: https://www.facebook.com/KerstbomenVerkoopZwaag

Tuincentrum Overvecht Hoorn

Bij Tuincentrum Overvecht Hoorn aan de Berkhouterweg 26A in Hoorn kun je ook terecht voor een mooie boom. Ze zijn hier verkrijgbaar in alle soorten en maten. Natuurlijk zijn hier ook volop kerstartikelen te vinden om de feestdagen nóg gezelliger te maken!

Maison Mien

Volgens veel mensen is Maison Mien ook een aanrader als je op zoek bent naar een mooie kerstboom. De winkel is te vinden aan de Gedempte Turfhaven 62 in Hoorn.

BBH Sierbestrating

Bij BBH Sierbestrating aan de Lageweg 18b in Hoorn vind je ook mooie kwaliteit kerstbomen. Je kunt er gratis parkeren en in het kerstbomenbos mag je zelf een boom uitkiezen! Natuurlijk wordt de boom daarna netje ingepakt en kan je ‘m mee naar huis nemen.  

Intratuin Hoorn

Het heet dan wel Intratuin Hoorn, maar dit tuincentrum is natuurlijk te vinden aan de Noorderdracht 20 in Oosterblokker. Op zoek naar een mooie kerstboom? Dan slaag je hier zeker. Er is genoeg keuze! En dit is natuurlijk ook het adres als je een mooie kerstshow wilt zien. Je kunt hier volop inspiratie opdoen voor de kerst. Ook altijd leuk om samen met de (klein)kinderen een bezoekje te brengen. Daarna loop je zo door naar de oliebollenkraam die voor de Intratuin staat. Meer info: https://www.facebook.com/IntratuinHoorn 

Praxis en Gamma

Volgens de websites van Praxis en Gamma kun je ook daar een mooie kerstboom scoren. Kerstbomen in pot of gezaagd: voor welke kies jij?

Supermarkten

Ten slotte zijn bij veel supermarkten in onze gemeente ook kerstbomen te koop.

Waar koop jij je kerstboom? Welk adresje missen wij in dit lijstje? Laat het ons weten via redactie@hrn.nl