Vier dagen lang boekenbeurs in kerk Oudendijk

Nieuws
Tweedehands boeken voor een zacht prijsje.
Tweedehands boeken voor een zacht prijsje. (Foto: aangeleverd)

OUDENDIJK - De jaarlijkse boekenbeurs in Oudendijk gaat weer van start. Twee weekenden lang, op zaterdag 11 en zondag 12 mei en zaterdag 18 en zondag 19 mei, transformeert de kerk annex dorpshuis in een paradijs voor boekenliefhebbers. Tweedehands boeken van uitstekende kwaliteit zijn verkrijgbaar voor een zacht prijsje: 1 euro per boek en elf boeken voor 10 euro.

Thrillers, romans, kook- en tuinboeken, je kunt het zo gek niet bedenken of het ligt er. Ook zijn er legpuzzels, lp’s, cd’s en dvd’s te vinden. Natuurlijk is er ook koffie en thee met iets lekkers erbij verkrijgbaar, want de bar is alle dagen van dit boekenfeest geopend.

Een goede tip: na het eerste weekend wordt de voorraad bijgevuld. Dus kom gerust nog een keer terug, wie weet wat er dan weer ligt. Misschien wel de nieuwste thriller of internationale bestseller. De opbrengst van de boekenbeurs is bestemd voor het onderhoud van het kerkgebouw. Locatie: Kerk Oudendijk, Dorpsweg 24. Openingstijden: zaterdag en zondag 11/12 en 18/19 mei van 11.00 tot 15.00 uur.