Wethouder Rosalien van Dolder van gemeente Koggenland dient ontslag in

Nieuws
Rosalien van Dolder.
Rosalien van Dolder. (Foto: aangeleverd)

KOGGENLAND - Wethouder Rosalien van Dolder heeft op 7 mei per direct haar ontslag ingediend bij de gemeenteraad van Koggenland. Rosalien van Dolder heeft aangegeven tot dit moeilijke besluit te zijn gekomen omdat ze zich onvoldoende ondersteund voelt door de ambtelijke leiding. Het college van burgemeester en wethouders van Koggenland betreurt dit ingrijpende besluit.

Van Dolder was sinds 2018 politiek actief in de gemeente Koggenland als raadslid en vanaf november 2020 als wethouder. Koggenland heeft Van Dolder leren kennen als een betrokken bestuurder die met hart en ziel voor Koggenland heeft gewerkt. Burgemeester Monique Bonsen: “Wij zullen haar tomeloze inzet en passie voor onze gemeente, de inwoners en ondernemers enorm missen. Het college respecteert uiteraard haar beslissing en wenst haar alle goeds toe. Wij danken Rosalien voor de fijne samenwerking. Zij heeft de afgelopen jaren veel tot stand gebracht.”

Rosalien van Dolder: “Dankbaar ben ik voor de vele goede gesprekken en mooie ontmoetingen die ik met inwoners en ondernemers heb gehad. Dankbaar ben ik ook voor het vertrouwen dat de gemeenteraad in mij heeft gesteld. Door wederzijds vertrouwen, openheid en creativiteit hebben we samen veel kunnen bereiken.”