Pinnen in Landsmeer: waar vind je de pinautomaten?

Algemeen
Er zijn in totaal 3 pinautomaten in het dorp Landsmeer.
Er zijn in totaal 3 pinautomaten in het dorp Landsmeer. (Foto: Geldmaat)

LANDSMEER - In Landsmeer betalen we steeds minder met contant geld. Het landelijke gebruik van geldautomaten neemt af. Om contant geld toch voor iedereen beschikbaar te houden, is de Geldmaat ontwikkeld door ABN AMRO, ING en Rabobank. Wij hebben de pinautomaten in Landsmeer op een rijtje gezet.

Landsmeer geld pinnen 

In de gemeente Landsmeer kun je zowel binnen als buiten pinnen. De meeste pinautomaten zijn beschikbaar voor klanten van verschillende banken. 

Let op! De pinautomaten in Landsmeer hebben te maken met bepaalde openingstijden. Je kunt dus niet 24/7 pinnen in Landsmeer.

Tekst gaat door onder de afbeelding.

De pinautomaten in Landsmeer.
De pinautomaten in Landsmeer.

Geld pinnen Landsmeer

  • Nieuwe Gouw 38, Landsmeer
  • Dorpstraat 80A, Landsmeer
  • Dorpsstraat 70-72, Landsmeer

Wil je op een andere locatie pinnen? Kijk dan even op: Locatiewijzer.geldmaat.nl.

In Landsmeer zijn diverse pinautomaten te vinden waar je gemakkelijk geld kunt opnemen of storten. Bij de pinautomaten van bekende banken zoals ABN AMRO, ING en Rabobank kun je terecht voor verschillende transacties zoals het opnemen van geld, saldo checken, betalingen doen of geld storten. De meeste pinautomaten zijn 24 uur per dag beschikbaar. Het is belangrijk om veiligheid in acht te nemen bij het gebruik van pinautomaten, bijvoorbeeld door je pincode af te schermen en alert te blijven op verdachte situaties.