Deze prachtige villa van een BN’er staat te koop in Landsmeer!

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Beeld Funda)

LANDSMEER - Binnenkijken bij BN’ers? Wij zijn er dol op! Deze keer trok een prachtige villa in Landsmeer onze aandacht. De villa is eigendom van niemand minder dan presentator Carlo Boszhard.

Het huis van presentator Carlo Boszhard staat te koop. Het omringende water en de toegang via een houten brug voegen al een vleugje idylle toe. Ondanks dat het huis uit 1980 stamt, straalt het authenticiteit uit dankzij de prachtige balken aan het plafond, de glas-in-loodpaneeldeuren en de Franse zwarte metalen wenteltrap. Binnen in de woning kom je in een sfeervolle woonkamer met een scala aan interessante elementen, waaronder een grote blauwe bank, een visgraat vloer, een vleugel en een prachtige open haard met witte tegels. De liefde van Carlo voor Disney is overduidelijk, met posters van diverse Disneyfiguren langs de trap en een boekenkast vol met Disney- en Kuifje-strips. Onder de boekenkast bevindt zich een landelijke keuken met opnieuw veel hout en een stijlvolle tegelvloer in diverse kleuren – een doordachte mix van stijlen.

Tekst gaat verder onder de foto.


De woonkamer - Beeld Funda


Wenteltrap - Beeld Funda

Via de wenteltrap bereik je de eerste verdieping met de slaapkamers. Een leuk detail is de entresol met bad, te bereiken via een ladder. 

De verkoopprijs 

Natuurlijk zijn we nieuwsgierig naar het prijskaartje van Carlo’s prachtige woning. Hoewel het huis niet extreem extravagant is – denk aan privébioscopen, zwembaden en enorme wijnkelders – staat het te koop voor € 1.298.011 k.k. Een aanzienlijk bedrag, maar bedenk dat Landsmeer slechts tien autominuten van Amsterdam verwijderd is. De vraag die rest: is deze villa iets voor jou? Of beperk je je tot een virtuele blik naar binnen werpen?

De tekst gaat verder onder de foto.


Een kijkje in de keuken - Beeld Funda 

Kenmerken van het huis

• Villa uit 1980 aan het water in Landsmeer. 

• 177 m² woonoppervlakte op een perceel van 503 m². 

• 6 kamers (4 slaapkamers, 1 badkamer en 1 apart toilet). 

• Voorzien van airconditioning, buitenzonwering, mechanische ventilatie, rolluiken en een schuifpui. 

• Gelegen aan een rustige weg. 

• Met achtertuin, voortuin en zijtuin.

Bekijk hier de woning op Funda: Huis te koop: Noordeinde 137 1121 AK Landsmeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding