Laatste kaarten voor Nacht van M.S.V. ’71

Nieuws
Emma Heesters zingt 20 april in de MSV-tent.
Emma Heesters zingt 20 april in de MSV-tent. (Foto: PR)

Volgende week zaterdag, 20 april, trapt de Megaweek traditiegetrouw af met de Nacht van M.S.V.’71. Het wordt weer groot feest in tent met twee leuke ABBA ‘tribute’ zangeressen, volkszanger John West en niemand minder dan topzangeres Emma Heesters. De presentatie is zoals altijd weer in goede handen bij de huiszanger Ad van Opstal. De laatste kaarten zijn voor 25 euro te koop via www.megaweek.nl/kaartverkoop

Zondagmiddag 21 april staat om 14.30 voor het eerst een mega PubQuiz op het programma. Teams van maximaal vijf personen kunnen zic voor 25 euro per team inschrijven. Aansluitend kunnen alle liefhebbers de KNVB bekerfinale bekijken in de tent.

Woensdagmiddag 24 april is het de beurt aan alle kinderen uit Maassluis en omstreken om te genieten van de Mega kindermiddag. ’s Avonds staat de Mega Bingo op het programma met heel veel (geld)prijzen.

Vrijdagavond 26 april staat de Oranje Party op het programma voor de jongeren uit Maassluis en omstreken. Deze avond is volledig uitverkocht.

Zaterdag 27 april sluit de 27e Megaweek vanaf 11.00 feestelijk af met Koningsdag. Met springkussens, kinderspelletjes, schminken, bubbelvoetbal, archery-tag, jembé workshops, roofvogelshow, pony rijden en diverse optredens is er weer genoeg te doen.

Iedereen is tijdens de 27e Megaweek van harte welkom bij M.S.V.’71.