Koningsdag Wervershoof 2024: dit is het programma!

Nieuws
De kinderen kunnen zich deze middag laten schminken en kunnen zich uitleven op diverse springkussens.
De kinderen kunnen zich deze middag laten schminken en kunnen zich uitleven op diverse springkussens. (Foto: aangeleverd)

WERVERSHOOF - Koningsdag 2024 belooft ook dit jaar weer een groot feest te worden op het Raadhuisplein in Wervershoof! Zaterdag 27 april is iedereen van harte welkom om samen een fantastische dag te beleven. Het Oranje Comité Maxima’al heeft weer alles uit de kast gehaald om jong en oud een leuk evenement te bezorgen.

Koningsdag Wervershoof 2024

De organisatie gaat er niet van uit, maar bij slechte weerberichten wijken ze uit naar Sport- en Wellnesscenter De Dars. Koningsdag begint om 08.30 uur ‘s ochtends met de vrijmarkt. Vanaf 07.30 uur kunnen deelnemers een plekje zoeken in het daarvoor aangewezen gebied. Er kan weer van alles worden verkocht, gekocht en gedaan voor kleine prijsjes. Het Oranje Comité verkoopt zelf koffie en thee tijdens de vrijmarkt. 

Om 10.00 uur zal de oeuvreprijs uitgereikt worden aan de vrijwilliger van Wervershoof, gevolgd door een concert van de fanfare. De vrijmarkt eindigt om 11.30 uur. Deelnemers worden vriendelijk verzocht om de onverkochte spullen mee naar huis te nemen en de verkoopplaatsen netjes achter te laten.

Programma Koningsdag Wervershoof 2024

Om 13.00 uur begint het middagprogramma met zingende DJ Jacco Deen. Na het succesvolle optreden van vorig jaar, zal ook dit jaar Coverband GiGA uit Heerhugowaard de livemuziek verzorgen. Het denkbeeldige dak zal er vanaf gaan! Ook gaat de organisatie bij iedereen langs met lootjes voor de loterij, waar prachtige prijzen te winnen zijn, zoals een Pizzaiolo en een grote JBL box. Verder zijn er foodtrucks aanwezig zodat je deze dag niets te kort zult komen.

Springkussen van 70 meter lang

De kinderen kunnen zich deze middag laten schminken en kunnen zich uitleven op diverse springkussens. Op het Raadhuisplein komen de jungle- en winterstormbaan te staan en op de Dorpsstraat wordt een springkussen opgeblazen van in totaal 70 meter lang! Dat belooft wat. Clown Manon Ballon zal aanwezig zijn om de kinderen te voorzien van originele ballonnen. Limonade, snoep en chips is gratis te verkrijgen voor de kinderen.

Voor de oudere Wervershovers worden ‘s middags in en door De Schoof sjoelwedstrijden en kaartspellen georganiseerd, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Het Oranje Comité verwelkomt iedereen graag op 27 april om er met z’n allen een mooie Koningsdag van te maken! 

Meer informatie en het programma via koningsdagwervershoof.nl en Facebook en Instagram.