Kermis Twisk 2024: dit staat op het programma!

Uitgaan
De kermis in Twisk komt er weer aan!
De kermis in Twisk komt er weer aan! (Foto: Aangeleverd)

TWISK - De kermis is vanaf zaterdag 30 maart 2024 weer terug in Twisk! Op het Coenplein worden allerlei attracties en kraampjes opgezet om er weer een geweldige kermis van te maken. In dit artikel vind je alle informatie over Kermis Twisk 2024.

Kermis Twisk 2024

Van 30 maart tot en met 1 april 2024 is het weer tijd voor kermis Twisk! De jaarlijkse kermis in Twisk vindt altijd plaats met Pasen en belooft drie dagen lang plezier en vermaak voor jong en oud. Het dorp, vooral het Coenplein, wordt weer omgetoverd tot een waar feestterrein met attracties, spelletjes en lekker eten en drinken.

De kermis is een traditie die al jarenlang door de lokale bevolking en bezoekers wordt gekoesterd en staat bekend om de gezellige sfeer en het uitgebreide aanbod. Of je nu houdt van de spannende zweefmolen of liever geniet van een suikerspin, de kermis in Twisk is voor iedereen!

Openingstijden van de kermis in Twisk

De kermis in Twisk is geopend van 30 maart t/m 1 april 2024.

Om het paasweekend goed te beginnen is op zaterdag 30 maart Q-music van de partij! Vier uur lang gezelligheid en foute muziek! De deuren gaan open vanaf 21:00. Meer info over een ticket kun je hier bekijken.

Paradise Band komt op zondag 31 maart om 17.30 uur een optreden geven in het dorpshuis van Twisk. Zanger Brandon & Mitchell Schipper komen maandag na Twisk Got Talent optreden, om er nog een gezellig feest van te maken!

Kermis Twisk attracties

De kermis in Twisk biedt een aantal attracties die jong en oud gegarandeerd zullen vermaken. Zo heb je bijvoorbeeld de altijd gezellige zweefmolen en schiettent. Maar ook voor de echte kleintjes zijn er leuke attracties.

Ook zijn er talloze spelletjes waar je je vaardigheden kunt testen en leuke prijzen kunt winnen. Daarnaast biedt de kermis een grote variëteit aan eten en drinken, van suikerspinnen en popcorn tot poffertjes en hotdogs. Kortom, er is voor ieder wat wils op de Kermis Twisk!


Twisk Got Talent 2024

Na het succes van de Kinder PlaybackShow in Twisk vorig jaar kunnen kinderen zich nu opgeven voor Twisk Got Talent op maandag 1 april! Aanvang is 14.00 uur. Een talentenshow waarbij je aan het grote publiek mag laten zien waar je goed in bent. Er zijn mooie prijzen te winnen waaronder een aantal muntjes voor de zweef! Elke deelnemer valt sowieso in de prijzen dus bedenk een act, samen of alleen, en meld je snel aan.

Nieuw dit jaar en terug van weggeweest dé playback show voor volwassenen. Na de prijsuitreiking van Twisk Got Talent start dé show. Wil je (net als vroeger) shinen op het podium, een grappig nummer brengen, of helemaal los gaan tijdens je guilty pleasure geef je/jullie snel op! Zanger Brandon & Mitchell Schipper komen na de show optreden, om er nog een gezellig feest van te maken!

Deze dag vind plaats in foyer van het Dorpshuis, dus hou daar rekening mee met de voorbereidingen van je act. Meer informatie over het opgeven vind je op de Facebook pagina van Kermis Twisk.