Scootmobieltocht met verrassingen door Het Twiske

Nieuws
Onderweg genieten van de natuur.
Onderweg genieten van de natuur. (Foto: Aangeleverd)

OOSTZAAN - Op dinsdag 28 mei verzorgen WelzijnWonenPlus Landsmeer en Oostzaan weer een scootmobieltocht door Het Twiske. Een toertocht van ongeveer 18 kilometer. 

De toertocht begint om 13.15 uur vanuit een opstappunt in Landsmeer en in Oostzaan, onderweg volgt een ontmoeting en wordt de tocht voortgezet. Een mooie tocht met een leuk parcours, genieten van Het Twiske. In de pauze is er koffie en gebak bij Pannenkoek de Appel. Daar kan Medipoint de scootmobiels laten keuren en kleine reparaties doen. Ongeveer om 17.00 uur komen de deelnemers weer terug bij het startpunt. 

Wie overweegt in een scootmobiel te gaan rijden en de eens wilt uitproberen, heeft daar deze dag de mogelijkheid voor. Zowel in Landsmeer als in Oostzaan kunnen belangstellenden een scootmobiel reserveren. Ze krijgt dan instructie en desgewenst begeleiding tijdens de rit.

Aanmelden bij het servicepunt van WelzijnWonenPlus via telefoonnummer 06-23357304. Eigen bijdrage is € 8,00 per persoon.

Pechhulp en begeleiding zijn aanwezig. Belangrijk: Bij heel slecht weer kan de organisatie besluiten om de toertocht te verplaatsen naar woensdag 6 juni.