Concordia zoekt zangtalent voor concert

Cultuur
Munch-concert op 24 maart 2024
Munch-concert op 24 maart 2024 (Foto: aangeleverd)

OOSTZAAN - Muziekvereniging Concordia gaat in het najaar van 2024 een groots concert geven, waarvoor talentvolle solozangers- en zangeressen worden gezocht. 

Muziekvereniging Concordia is een harmonievereniging die al ruim honderdtwintig jaar bestaat. Recentelijk heeft de vereniging mooie concerten neergezet in het najaar met een duister thema (’In the dark’) en afgelopen maart nog een uitverkochte muzikale lunch (’Op de Munch’). Het orkest staat sinds 2022 onder leiding van Thomas Eveleens waarbij het orkest samen met de dirigent muzikale kwaliteit en plezier maken hoog in het vaandel heeft staan.

Voor het concert op 30 november (en mogelijk 1 december) zoekt Concordia een aantal zangers en een aantal zangeressen. Interesse? Stuur een demo op van jezelf naar info@Concordia-Oostzaan.nl en dan neemt de vereniging contact op. De deadline voor het insturen van een opname is 1 mei. De zang & muziekcommissie zullen de zangers/zangeressen en de muziek op elkaar afstemmen.

Repetitiedagen zijn er op zaterdag 28 september en zondag 1 december. De generale repetitie is op vrijdagavond 29 november.