Voorjaars play-in Concordia Oostzaan

Cultuur
Eerdere editie play-in Concordia.
Eerdere editie play-in Concordia. (Foto:aangeleverd)

OOSTZAAN - Bij muziekvereniging Concordia Oostzaan zijn op zaterdag 20 april alle muzikanten welkom bij de jaarlijkse play-in. Tijdens deze dag zullen de (project-)orkestleden in één dag een aantal muzikale werken instuderen en aan het einde van de dag ten gehore brengen. De dag wordt gedirigeerd door Concordia’s eigen dirigent Thomas Eveleens.

De eerste repetitie start om 9.30 uur en het afsluitende concert is om 16.00 uur. Gedurende de dag zijn er koffie en lunch pauzes om je krachten weer aan te sterken. 

Tot nu toe zijn er 50+ muzikanten die meedoen met de play-in, dus het is nu al een groot succes. Ook meedoen? Kijk op www.Concordia-Oostzaan.nl of op de facebook pagina. Deelname kost € 17.50, dit is inclusief koffie, thee en lunch.

Het concert om 16.00 uur is gratis te bezoeken voor alle geïnteresseerden. De play-in en het concert zijn in het verenigingsgebouw van Muziekvereniging Concordia te Jacob Corneliszstraat 22 in Oostzaan. Vragen? Neem contact op met ACO@Concordia-Oostzaan.nl .