Speeltuin De Speelkraam weer open

Algemeen
Lekker buiten: De Speelkraam opent op 2 april.
Lekker buiten: De Speelkraam opent op 2 april. (Foto: Daphne van Schaik.)

PURMEREND - Op zaterdag 2 april begint het nieuwe (10e!) speelseizoen bij Speeltuin De Speelkraam in Purmerend. Ook dit jaar kunnen kinderen naar hartenlust komen spelen bij de houten speeltuin in het Leeghwaterpark. De openingsdag start met een speciale ochtend voor een beperkt aantal gezinnen. Van 10.00 tot 12.00 uur mogen deze VIP-gezinnen gratis komen spelen, inclusief drinken en wat lekkers. Wie die in aanmerking wil komen voor deze ochtend kan zich aanmelden via de actie op de social media kanalen (Facebook en Instagram) van De Speelkraam.

Vanaf 12.00 uur op 2 april is de speeltuin dan weer geopend voor alle bezoekers. Tot eind oktober zijn de openingstijden in schoolweken: woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens de officiële schoolvakanties van de regio Noord is De Speelkraam elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Wel moet het prettig ‘speelweer’ zijn, bij echt slecht weer blijft de poort gesloten of gaat deze alsnog dicht tijdens de dag. En tevens moeten er genoeg vrijwilligers beschikbaar zijn om de speeltuin te bemensen. Entree: € 2,- per kind voor losse toegang, € 17,50 voor een (niet persoonsgebonden) 15-strippenkaart.

Nieuwe vrijwilligers

Zonder vrijwilligers kan de speeltuin niet draaien. Nieuwe vrijwilligers zijn dan ook bijzonder welkom! Wie wil komen helpen aan het loket, bij het toezicht in de speeltuin of bij het onderhoud door de ‘groenploeg’ wordt van harte uitgenodigd zich aan te melden via info@speelkraam.nl.

Kinderfeestjes

Voor het vieren van een kinderfeestje kan een picknicktafel gereserveerd worden bij afname van het feestjesarrangement à € 6,= per kind (inclusief diverse consumpties). Reserveren van een feestje kan aan het loket of via e-mail.

Consumptiemunten

Eigen consumpties mogen meegebracht worden, er is ook van alles te koop aan het loket. Er worden geen consumptiemunten meer verkocht, afrekenen gebeurt bij voorkeur met de PIN-pas, zowel voor entree als voor consumpties. Consumptiemunten die bezoekers nog in hun bezit hebben blijven natuurlijk wel geldig.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Kathleen Visser (06-55101485), of stel uw vragen via e-mail: info@speelkraam.nl.