Donderdag 14 september opent Dolf’s Tabaksspeciaalzaak op Gildeplein

Zakelijk
Paul Dolfing voor zijn nieuwe winkel op het Gildeplein.
Paul Dolfing voor zijn nieuwe winkel op het Gildeplein. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Op donderdag 14 september opent Paul Dolfing de deuren van Dolf’s Tabaksspeciaalzaak, zijn nieuwe winkel op het Gildeplein in Purmerend. Op deze locatie kunnen volwassen rokers terecht voor al hun rookwaren en aanverwante rookartikelen. Vanaf dat moment kunnen de klanten er ook terecht voor rookvrije producten.

Dolf’s heeft alle kennis en middelen in huis om klanten hier over goed te informeren in hun mooie, nieuwe en moderne winkel. Zoals bekend mogen er vanaf medio 2024 geen rookwaren meer worden verkocht in de supermarkten. “Ook onze andere winkel, Cigo Gildeplein, staat op de lijst waar in de toekomst de verkoop van tabaksproducten verboden gaat worden”, aldus Dolfing.

Dat gegeven baarde hem flinke kopzorgen. Hij kreeg echter een mooie kans geboden om op hetzelfde winkelcentrum een nieuw pand te betrekken. Een hele uitdaging, maar ook een volop mooie nieuwe kansen. Paul: “Op deze manier kunnen wij ons echt specialiseren in alle soorten rookwaren met de focus op nieuwe rookvrije producten. Als specialist zullen wij alleen informatie verstrekken aan de volwassen doelgroep en uiteraard strikt de wettelijke leeftijdsgrens hanteren”.

Paul Dolfing en zijn team hopen de vaste en natuurlijk nieuwe klanten binnenkort te mogen ontvangen in de nieuwe winkel op het Gildeplein 74 in Purmerend.