OVNH winnaars

Beste onderneming MKB midden: Volare Kinderfietsen

Algemeen
De positiveit is altijd aanwezig bij Volare Kinderfietsen.
De positiveit is altijd aanwezig bij Volare Kinderfietsen. (Foto: Kubbinga BV)

REGIO - De beste ondernemingen van onze provincie worden jaarlijks verkozen tijdens de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH). Bedrijven kunnen zich tot 17 januari aanmelden. Rodi Media sprak de winnaars van afgelopen jaar over hun ervaring. Deze week: Volare Kinderfietsen. 

Door: Loen van Gulick

Wat is Volare?

Edwin Boelsz: “In 1995 begonnen we met de productie van kinderfietsen: één jongensmodel en één meisjesmodel. Inmiddels is dat uitgegroeid tot de breedste collectie van Europa en leveren we in 28 landen aan bedrijven van groot tot klein. Alles kan bij ons, van dropshipping tot containerbestellingen, en van een enkele fiets tot bestellingen van 1000 fietsen. En: Volare is een award winning company, dat is toch geweldig!”

Adviseer je anderen om zich op te geven? 

“Absoluut! Je bedrijf wordt gescreend op meerdere gebieden, dat is zo’n leerzaam proces! Tijdens het sparren kom je er door de vraagstelling achter hoe je het bedrijf kunt verbeteren, en hoe je kunt voorbereiden op mogelijke veranderingen of tegenslagen.”

Was Volare voorbereid op de coronacrisis?

“Daar was niemand op voorbereid. Maar dankzij onze bedrijfsvisie konden we snel anticiperen. Er is bij ons veel mogelijk, flexibiliteit is het keyword. Daardoor konden we snel schakelen.”

Hebben jullie daarom gewonnen?

“Ja, en onze positiviteit. Dat zit in onze service, mogelijkheden en onze kijk op onze rol in de maatschappij. We produceren duurzaam, we denken aan onze medemens en we steunen veel goede doelen.”

Jezelf of een andere onderneming aanmelden? Klik hier