Bedrijf in Beeld

Koningsdag evenement in Landsmeer?

  Bedrijf in Beeld

LANDSMEER - Het leek er even op dat er dit jaar geen feestelijkheden zouden zijn in Landsmeer met Koningsdag. Maar er is bij de gemeente een vergunning aangevraagd voor het Muziek Festijn Landsmeer. Het plan is om dit te houden op het grote terrein aan de Sportlaan.

"Er is voor deze locatie gekozen vanwege de veiligheid", vertelt Dario Kreuger die het feest samen met Frans Stuy organiseert. "Bij een andere initiatiefnemer werd de vergunning eerder niet verleend vanwege de veiligheid. Voor ons reden om een goed veiligheidsplan op te stellen. Zo zijn we in gesprek gegaan met de brandweer, handhaving en politie en zo is er toch een feest! We hebben een foodkraam, toiletwagens, beveiliging en natuurlijk een mooie line-up geregeld." Nu is het afwachten of de vergunning wordt afgegeven. Als dat het geval is dan zijn er 27 april van 14.00 tot 20.00 uur zijn er optredens van Dario, Barry van Vliet, Leo Nardell, Yves Berendse, Denny Braaf, Dj Cor, Johan Kettenburg, Davey Bindervoet, René Rietbergen en Bart Brandjes.Van 20.00 tot 23.00 uur verzorgen Dj Danilo, OJKB en Dj Kevin de muziek.

Entree bedraagt 6 euro, maar daar krijgt de bezoeker wel twee consumptiemunten voor. "Dus eigenlijk is het gewoon gratis", zegt Dario. Aan het milieu wordt ook gedacht. Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een munt voor zijn eigen beker, zo is er uiteindelijk minder zwerfafval. Parkeren met de auto kan alleen na 15.30 uur en kost 5 euro. De organisatie raadt aan om te voet, per fiets, scooter of met het openbaar vervoer te komen. Kaarten zijn verkrijgbaar via muziekfestijnindetent.nl.

Meer berichten