Drive-in voor Special Forces sporters en vrijwilligers

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Door de huidige coronaregels zijn ook nieuwjaarsrecepties niet toegestaan. Op initiatief van de Special Forces teams De Wherevogels en in samenspraak met het bestuur van v.v. De Wherevogels is daarom besloten de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op een andere wijze te houden. Zaterdag 9 januari 2021 zijn tussen 10.30 uur en ongeveer 13.00 uur alle Special Forces Sporters van Purmerend en de vaste vrijwilligers van v.v. De Wherevogels welkom op de Alternatieve Nieuwjaarsreceptie om hun nieuwjaars ‘Hart onder de riem’-attentie op te halen.

De Special Forces zijn er voor mensen met een autisme verwante stoornis of met een verstandelijke of lichamelijke beperking, die sporten bij reguliere sportverenigingen in Purmerend. Door corona hebben zij vanaf maart 2020 al niet meer kunnen sporten. De Wherevogels-vrijwilligers ontvangen een nieuwjaars ‘Hart onder de riem’- attentie omdat zij de ruggengraat zijn van voetbalvereniging De Wherevogels.

Dit initiatief wordt gefinancierd door de Rotaryclub Purmerend en v.v. De Wherevogels.

Met de afgifte van de nieuwjaars ‘Hart onder de riem’-attentie zullen de coronaregels uiteraard strikt worden nageleefd door gebruik te maken van een geprepareerde drive-in voor auto’s en fietsen.

Afbeelding