Leerlingen SG Gerrit Rietveld helpen bij gala Emma Kinderziekenhuis

Algemeen
Foto van de leerlingen die hebben geholpen van het gala een groot feest te maken.
Foto van de leerlingen die hebben geholpen van het gala een groot feest te maken. (Foto: Wendy van Bree Fotografie)

PURMEREND - Derde en vierdejaars leerlingen van het SG Gerrit Rietveld hielpen afgelopen weekend bij het Emma Next Gala 2021 met het opmaken van de borden en het uitserveren va het diner aan de 160 gasten. Met het gala werd maar liefst ruim vier ton opgehaald voor het Emma Kinderziekenhuis. Tijdens deze bijzondere avond, gepresenteerd door Saar Koningsberger, is een bedrag van €404.659 opgehaald voor het Emma Kinderziekenhuis.

Gespannen, maar trots hielpen derde- en vierdeklas leerlingen van het SG Gerrit Rietveld in Purmerend bij het Emma Next Gala 2021. De vmbo-school heeft “Leren door te doen” in haar visie staan en in samenwerking met H20 Esports Campus, de evenementenlocatie waar het gala plaatsvond, lieten de leerlingen zien waartoe ze in staat zijn.

De leerlingen hielpen met het opmaken van de borden en het uitserveren van het diner aan de 160 gasten. De leerlingen zijn er trots op dat ze hier hun steentje aan hebben bijgedragen. Fiona Pronk, teamleider van de school: “Wat is er mooier dan Voor kinderen, door kinderen? Dit evenement is voor onze leerlingen een belangrijke en onvergetelijke ervaring, waar leerlingen enorm veel van leren. We willen dit soort samenwerkingen met het bedrijfsleven uitbouwen zodat we ze blijvend aan onze leerlingen kunnen aanbieden.” 

Voor meer informatie over SG Gerrit Rietveld kijkt https://rietveld.psg.nl. Meer over het steunen van het Emma Kinderziekenhuis: https://www.steunemma.nl/

Overzicht van de locatie in H20 waar het gala plaatsvond.