Rijswijkse Schrijverskring Levensboeken zoekt schrijvers

Cultuur
Ook ouderen die hun levensverhaal graag willen laten optekenen voor het nageslacht, kunnen zich melden bij de Rijswijkse Schrijverskring Levensboeken.
Ook ouderen die hun levensverhaal graag willen laten optekenen voor het nageslacht, kunnen zich melden bij de Rijswijkse Schrijverskring Levensboeken. (Foto: Pexels)

Voor wie van schrijven, levensverhalen én Rijswijkse ouderen blij maken houdt, is bij de Rijswijkse Schrijverskring Levensboeken aan het juiste adres. Speciaal voor vrijwilligers die deze kring willen versterken, is er dinsdagmiddag 2 en 9 mei een basistraining ‘Levensboeken schrijven’.

Op dinsdagmiddag 2 en 9 mei zijn er voor de basistraining ‘Levensboeken schrijven’ nog enkele plaatsen vrij. Deze basistraining vindt plaats in het Haagse wijkcentrum ‘het Klokhuis’ aan de Celebesstraat. Hierna kunnen deelnemers het geleerde in Rijswijk in de praktijk brengen. De Rijswijkse Schrijverskring Levensboeken zoekt namelijk schrijvers, die graag het levensverhaal vastleggen van Rijswijkse ouderen. Het resultaat is voor de vertellers een boek vol herinneringen met foto’s. 

Aanmelden

Is schrijven uw hobby en wilt u een oudere daarmee blij maken? Meld u aan via info@haagselevensboeken.nl. De kosten zijn €17,50. Ook vertellers voor een levensboek kunnen zich via bovenstaand mailadres opgeven. Wilt u meer informatie? Bel de Rijswijkse Schrijverskring Levensboeken, Hanneke Sas, 06-12243531 of kijk op www.haagselevensboeken.nl. De Rijswijkse Schrijverskring is een onderdeel van de Stichting Haagse Levensboeken.