Sfeervol en modern dubbel bovenhuis tussen Oud en Nieuw Rijswijk

Partnerbijdrage
Hendrik Ravesteijnplein 5: een modern dubbel bovenhuis.
Hendrik Ravesteijnplein 5: een modern dubbel bovenhuis. (Foto: Hoogenraad Makelaars)

Wie op zoek is naar een ruime woning op loopafstand van het Oude Centrum van Rijswijk, wordt vast heel gelukkig bij het zien van Hendrik Ravesteijnplein 5: een modern dubbel bovenhuis met twee grote slaapkamers én twee zonnige balkons, dat deze week bij Hoogenraad NVM Makelaars in de etalage staat.

Het appartement beschikt onder meer over een lichte woonkamer, twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De woning is grotendeels voorzien van kozijnen met dubbele beglazing (HR++) en een fraaie drempelloze laminaatvloer. “De afgelopen jaren is er een nieuwe keuken geplaatst, de badkamer is gemoderniseerd, het toilet vervangen en de trap is verplaatst”, somt de huidige eigenaar op. “Bijna overal is dubbele beglazing aangebracht, er zijn nieuwe vloeren gelegd en boven hebben we één grote ruimte in losse delen gesplitst. Dat waren flinke ingrepen, maar die zijn het voor ons woongenot meer dan waard geweest.”


Het appartement beschikt onder meer over een lichte woonkamer. - Foto: Hoogenraad NVM Makelaars 

De indeling van de woning is sindsdien als volgt: bij binnenkomst via het afgesloten portiek betreed je het appartement op de derde etage. Hier vind je onder meer een ruime hal met garderoberuimte en meterkast, een lichte en royale woon-/eetkamer met bio-ethanolhaard, een goed formaat slaapkamer met balkon, een moderne keuken, een zonnig balkon met uitzicht op een groene binnenplaats en een multifunctionele kamer. Via een trap bereik je de kapverdieping met een royale hoofdslaapkamer, een ruime wasruimte en een moderne badkamer. Het mooiste detail volgens de huidige eigenaar? “De ruime woonkamer met veel licht. De allermooiste herinneringen zijn dan ook alle gezellige avonden met vrienden in deze heerlijke woonkamer.”


Via een trap bereik je de kapverdieping met een royale hoofdslaapkamer. - Foto: Hoogenraad NVM Makelaars. 

Deze woning, gelegen in een levendige buurt met rustige en vriendelijke buren, biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar comfort, moderniteit en gezelligheid. “Dit huis is ruim. Het heeft twee verdiepingen, dus heb je ook wat privéruimte tijdens bezoek. Bovendien ligt het hoog, dat geeft rust én een mooi uitzicht”, aldus de huidige eigenaar, die het appartement met enig weemoed in de verkoop zet. “Maar het is voor een goed doel”, laat hij weten. “We verhuizen naar Voorburg voor een mooie woning met een grote een tuin.” Toch zal het Hendrik Ravesteijnplein 5 altijd een speciaal plekje houden in zijn herinnering, met zijn gezellige uitstraling en warme sfeer.